- הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני מחפשת רעיון לפרויקט מסכם בקורס פייתון בסיסי.
תודה רבה
אני מחפשת רעיון לפרויקט מסכם בקורס פייתון בסיסי.
תודה רבה
קורס בסיסי ממש:מה למדתן? גם שרתים וכד' או רק טיפוסים ולולאות?
נשמע ממש מגניב!כתבתי לעצמי פעם פרויקטון בפייטון שלוקח אתר ומוריד את התוכן שלו לפי פילטרים בצורה רקורסיבית,
אפילו השתמשתי בזה בקלאסים (נראה לי שיצרתי דף שמכיל דף, ופונקציית download) בעיקרון עשיתי את זה עם רגקס, כי הייתי צריך לחלץ נתיבים, לא תגיות.
הוספות מעניינות שלא מימשתי שאפשר להוסיף לפרוייקט -
progress bar
פיצול ההורדה לכמה חלקים שיורדים במקביל בשביל להגדיל את מהירות ההורדה.
הורדה מקבילית של X לינקים.
בקשת אישור לפני כל הורדה וכו' וכו'
למעשה כתבתי את זה כי מצאתי אתר שנותן לך להוריד מוזיקה קלאסית, רק שהיית צריך לבחור את היוצר, אח"כ את היצירה, ואח"כ כל יצירה מחולקת לכמה חלקים, אז לבחור את החלק הספציפי שאתה רוצה להוריד, ואז אתה מועבר לדף עם הקישור להורדה... בקיצור הורדתי את הכל באמצעות הפרויקטון הזה (כל האתר, בערך 25GB).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים