פרויקט מעשי בבדיקות תוכנה

• הוסף לסימניות
מחפשת מישהי תותחית (בתשלום כמובן)
שעובדת בבדיקות תוכנה ותוכל להנחות אותי בפרוייקטים מעשיים בבדיקות תוכנה לצורך צבירת נסיון והעשרת קו"ח.

מעוניינת באחת שתדע לנהל ולדייק אותי ממש כמו בפרויקטים שמתבצעים בבתי תוכנה, תוך שימוש בכלי בדיקות.

אם את מתאימה תכתבי לי בפרטי או למייל

• הוסף לסימניות
שעובדת בבדיקות תוכנה ותוכל להנחות אותי בפרוייקטים מעשיים בבדיקות תוכנה לצורך צבירת נסיון והעשרת קו"ח.

מעוניינת באחת שתדע לנהל ולדייק אותי ממש כמו בפרויקטים שמתבצעים בבתי תוכנה, תוך שימוש בכלי בדיקות.

אם את מעוניינת בתשלום-יש אחת שהקימה בבי"ש את גשר להייטק,
נראה לי עולה 6000 ש"ח לחודשיים, (לא בטוחה) והיא מביאה פרוייקט (כמעט אמיתי...) בליווי שלה, בתור נסיון.
אם זה שווה או לא-לא בטוחה :) אבל רק שתדעי שיש אופציה...

• הוסף לסימניות
אם את מעוניינת בתשלום-יש אחת שהקימה בבי"ש את גשר להייטק,
נראה לי עולה 6000 ש"ח לחודשיים, (לא בטוחה) והיא מביאה פרוייקט (כמעט אמיתי...) בליווי שלה, בתור נסיון.
אם זה שווה או לא-לא בטוחה :) אבל רק שתדעי שיש אופציה..
מכירה את המרצה שם.
יודעת שבנות יצאו ממש מרוצות. אחת אפילו התקבלה לעבודה תוך כדי (מתוך 4 או 5 בנות)
והפרוייקט אמיתי אמנם אחי שתקנו אותו כבר אבל מחזירים אותו למצב לפני התיקונים

• הוסף לסימניות

מה המייל שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה