- הוסף לסימניות
הבנתי שכמובן מדובר בבניינים ולא דירות פרטיות (אנחנו חרדים הרי..).
יש למישהו מושג מה המחיר המשוער שרוצים שם לדירת 3/4/5 חדרים?
עוד שאלה, מה המרחק האמיתי בנסיעה ממ. עילית?
דירת שלושה קטנה באזור מליון
הבנתי שכמובן מדובר בבניינים ולא דירות פרטיות (אנחנו חרדים הרי..).
יש למישהו מושג מה המחיר המשוער שרוצים שם לדירת 3/4/5 חדרים?
עוד שאלה, מה המרחק האמיתי בנסיעה ממ. עילית?
עלה המחיר? כי זה היה פחות לא מזמןדירת שלושה קטנה באזור מליון
לא זמין לי הקישורר' שלום קולדצקי בנה את מתחם דגל התורה ברמת בית שמש ג 2
זה נראה ממש מרשים - הם מדברים כאן על 5000 דירות !
לפני שנתיים מכרו בדולב דירה בקוטג' דו משפחתי במליון ש"ח בערך, כעת זה בערך מליון מאתיים פלוס.דירת שלושה קטנה באזור מליון
ממה שאני מכירה, בתים פרטיים (או דו משפחתיים) באזור עולים הרבה יותר. מחירים כאלו זה רק בבניינים (שנבנים היום בכל היישובים בגוש). המחירים באזור עלו מאד בשנים האחרונות.לפני שנתיים מכרו בדולב דירה בקוטג' דו משפחתי במליון ש"ח בערך, כעת זה בערך מליון מאתיים פלוס.
ובעוד רבע שעה נסיעה משם, לתוך תוך השטחים, דירה קטנה בבנין במליון ש"ח.
מעניין כמה פראיירים תמימים קנו שם.
נכוןהבנתי שיש שם הרבה בוגרים של "תורת החיים"?[
מה שכתבתי על דולב, זה ממה שראיתי שם לפני שנתיים, היו באמצע בניה והיתה שם עדיין פרסומת, וזה היה פחות ממליון מאה. וכשהייתי שם השנה בחופש שמעתי מאחד מדיירי המקום שכעת זה קצת יותר ממליון מאתיים.ממה שאני מכירה, בתים פרטיים (או דו משפחתיים) באזור עולים הרבה יותר. מחירים כאלו זה רק בבניינים (שנבנים היום בכל היישובים בגוש). המחירים באזור עלו מאד בשנים האחרונות.
ונחליאל זה לא עוד רבע שעה לתוך השטחים מדולב, זה אותו מרחק ממודיעין עילית, פשוט לא נוסעים דרך דולב לשם (אלא אם כן נוסעים באוטובוס הלא נוח בעליל)
נכון
קצת יותר ממליון מאתיים לבית פרטי?מה שכתבתי על דולב, זה ממה שראיתי שם לפני שנתיים, היו באמצע בניה והיתה שם עדיין פרסומת, וזה היה פחות ממליון מאה. וכשהייתי שם השנה בחופש שמעתי מאחד מדיירי המקום שכעת זה קצת יותר ממליון מאתיים.
יתכן כך. לא ביררתי לעומק, רק שמעתי ממישהו שם שלקח אותי ברכבו.קצת יותר ממליון מאתיים לבית פרטי?
לא בדקתי בעצמי, אבל ממה שאני שומעת מתושבי דולב המחירים גבוהים בהרבה
מה הצפי למוסדות שם?ממה שאני יודעת חלק עוד שנה וחצי וחלק עוד שנתיים וחצי
מכירה כמה זוגות חרדיים שקנו שם..
מעלה עמוס ו-מיצד בגוש עציוןובכלל יש חרדים ביהודה ושומרון?
(חוץ ממודיעין עילית וביתר עילית)
צופים לבנות בעתיד כבישים ישירים יותר, וכן איגוד הקהילות מתחייב לדאוג לתחבורה סדיררה למודיעין עילית לפחות בתקופה הראשונה.אפ דירת שלושה חדשים עולה שם מיליון
ובהחתשב בכך שחיבים רכב אחד לפחות כדי להתנייד בקלות (גם אם יהיה תחבורה זה לא יהיה זמין כמו במודיעין עילית)
אז איפה הבשורה הגדולה ?
ואיך מתקדם שם באמת מבחינת הבניה? סיימו כבר?צופים לבנות בעתיד כבישים ישירים יותר, וכן איגוד הקהילות מתחייב לדאוג לתחבורה סדיררה למודיעין עילית לפחות בתקופה הראשונה.
אגב אנחנו גם קנינו שם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //