פרויקט פסגות הרים של פרץ לוזון רמה ד' 3 בבית שמש - מחיר למשתכן

• פותח הנושא SSAA
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש פה מישהו שיש לו דירה בפרויקט של פרץ לוזון ברמה ד 3 בבית שמש
אשמח לדעת אם מישהו יודע מה מתקדם עם הפרויקט הזה
איפה הוא אוחז מבחינת בניה
ואם יש אולי קבוצה בווצאפ של כל הזוכים שם שבחרו דירות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לגבי איפה זה אוחז הייתי שם שבוע שעבר 5 בנינים השלד בנוי לגמרי (בנין 8 ובנין 1-4) ועוד שלש באמצע בניה
לפי ידיעתי קראו כבר לרוכשים לבחור קרמיקה וריצוף
לגבי קבוצת רוכשים אני יודע על צאט של הזוכים אם אתם מעוניינים להצטרף תשאירו מייל ואני יצרף אותכם
מוצ"ב תמונות מהפרויקט שבוע שעבר
בתמונות רואים את בנין 8 בנוי ולידו עוד שלש בנינים בתהליכי בנין השלד

קבצים מצורפים

• 20230305_140625.jpg
    20230305_140625.jpg
    4.7 MB · צפיות: 145
  • 20230305_140634.jpg
    20230305_140634.jpg
    4.5 MB · צפיות: 143
  • 20230305_140629.jpg
    20230305_140629.jpg
    2.1 MB · צפיות: 138
  • הוסף לסימניות
שלום
יש קבוצה לרוכשים? אשמח להצתרף אם לא כדאי לעשות קבוצה גוגלה
תודה

• הוסף לסימניות
שלום
יש קבוצה לרוכשים? אשמח להצתרף אם לא כדאי לעשות קבוצה גוגלה
תודה
יש קבוצה בצאט של רוכשים אבל היא לא כל כך פעילה
אם אתם מעוניינים תשאירו לי פה קישור למייל ואצרף אותכם

• הוסף לסימניות
אשמח תודה
s27159049
גימייל

• הוסף לסימניות
נפתח קבוצה גווגל אפשר להרשם כאן
psagotbeitshemeshATgooglegroupsDOTcom

• הוסף לסימניות
אשמח מאד גם להצטרף לצאט יש לי שם דירה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה