פרויקט שהפרימייר סוגר...

• הוסף לסימניות
לפני שבוע סגרתי פרויקט מסוים, עבד מצוין,
עכשיו אני מנסה לפתוח, אם אני רוצה להכנס לסיקוונס של המולטי קאמרה הוא נסגר מיד, בהתחלה כשנפתח היתה ההודעה הזאת...
צפה בקובץ המצורף 228925
ובכלל לא הצליח לפתוח, עד שפתחתי פרויקט חדש וייבאתי את הפרויקט, אבל אני לא מצליחה לעבוד על הסיקוונס... אנא דחוף!!!!

קבצים מצורפים

• Screenshot 2015-02-24 08.31.42.png
    KB 108.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בטוחה שלא מחקת אותו?

• הוסף לסימניות
בהערה שהפרימייר כותב, זה נראה שחסר לו משהו.. או ששונה המיקום של הקובץ,
נסי לבדוק בתיקיית הרינדור.

• הוסף לסימניות
מחקתי לפני כמה ימים את תיקית הרינדורים, איך אני מקשרת שוב???

• הוסף לסימניות
את יכולה להסתדר גם בלעדיה.
כשהפרימייר כותב לך את ההערה תבחרי skip all
ואח"כ תעדכני מה קורה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1538297:
את יכולה להסתדר גם בלעדיה.
כשהפרימייר כותב לך את ההערה תבחרי skip all
ואח"כ תעדכני מה קורה..

קודם כל תודה שאת מתייחסת ועונה,
אני אחרי זה כבר... כשעשיתי לו את זה הוא נסגר...
פתחתי פרויקט חדש, יבאתי את הפרויקט , הכל מצוין חוץ מסיקוונס מסוים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1538302:
קודם כל תודה שאת מתייחסת ועונה,
אני אחרי זה כבר... כשעשיתי לו את זה הוא נסגר...
פתחתי פרויקט חדש, יבאתי את הפרויקט , הכל מצוין חוץ מסיקוונס מסוים...

תנסי לבטל את המרקורי, כשתעשי זאת הוא ישאל אותך האם למחוק את הפריוויוז או לא תמחקי.
לאחר מכן תחזירי את המרקורי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1538323:
תנסי לבטל את המרקורי, כשתעשי זאת הוא ישאל אותך האם למחוק את הפריוויוז או לא תמחקי.
לאחר מכן תחזירי את המרקורי.

לא הבנתי:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה