פרויקט של מה"ט בתכנות

• הוסף לסימניות
מישהי כאן הגישה?

מה שואלים ? מה עושים שם?:confused:
אני בלחץ

אני חייבת לעבור !!!

• הוסף לסימניות
אני הגשתי לפני כשנה...
שואלים קודם כל כמובן על הפרויקט מהו עושה אח"כ לפעמים מבקשים לראות פונקציה מסוימת..בד"כ רק רוצים לראות איך זה עובד..הכי טוב שאת תרצי כמה שיותר על דברים שעשית ואז הם לא יצטרכו לשאול שאלות וכמובן מה ייחודי בפרויקט,למה עשית דווקא אותו
שואלים על מחלקות מה כל אחת עושה ולבסוף מה היה קשה בפרויקט ואיך התגברתם על זה ...
זה מה שאני זוכרת.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
כמה טיפים:

לעשות הכנה טובה עם עצמך (או חברתך, אם אתן מגישות ביחד)
ככל שתדעי יותר מה את רוצה להגיד-הם ישאלו פחות.
"תגישי" את הפרויקט כהצגה קודם ההגשה האמיתית.

תחשבי איזה שאלות הם ירצו לשאול ותעני עליהם מראש בעצמך. וכן- "תקרים" שיכלים להיות בתכנית, ומה תעני על זה...(אם יש באגים אמיתיים, עדיף כמובן לא להעלות את הנושא בכלל, אבל אם הם יעלו על זה - איך תגיבי?)

את יכולה להכין מצגת עם רקע על הפרויקט וכו'. בבית, זה לוקח זמן להראות אותה... וגם מוריד קצת את הלחץ של ההתחלה...

תהיי בטוחה בעצמך (לפחות כלפי חוץ. :)) זה מוסיף המון.... (אבל לא מתנשאת)

מניסיון, הם שואלים יותר על הקטע הפונקציונאלי התוכנית -מה זה עושה למה ואיך.... וגם חשוב להם אך זה נראה.
את מצידך תשחילי כמה שיותר מושגים על חלוקת המחלקות, איזה דברים מוכללים עשית שם וכו'... זה נשמע טוב.

קיצר, שווקי את עצמך, ואת התוצרת שלך.

אל תשכחי להתפלל לבורא שתמצאי חן.... וגם הפרויקט.

:):):)בהצלחה!:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה