כללי פרומו לאתר החדש (:

• פותח הנושא Yael
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

שלום לכולם!
זה נושא שפרסמתי בפורום ציור וצביעה כיוון ששם הייתי פעילה, אך חשוב לי לשמוע גם את דעות הגרפיקאים (:

חזרתי אחרי מלאאא זמן, סתם בשביל לבדוק ראיתי שזה היה יותר משנה מאז שפתחתי נושא (= מאז שהתחלתי להתכונן לחתונה בערך...) , בנתיים נולד לנו בן מתוקי ב"ה ובזמן חופשת הלידה הצלחתי פה ושם להמשיך לאייר וגם לעדכן אתר חדש. מי זוכר אותי מפעם בפרופיל שלי היה כתוב - יעל איור ועיצוב גרפי ועכשיו אני ובעלי איחדנו כוחות (: ואנו נקראים AMOYA studio, סטודיו לאיור ועיצוב גרפי.

ניתן להיכנס לאתר ולצפות בעבודותינו בכתובת: amoya-studio.com
האתר עדיין בהתהוות אך יש במה לצפות.
זהו פרומו לרגל האתר החדש (:

אשמח לתגובות,
יעל

קבצים מצורפים

• amoya_promo.png
    KB 277.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
האתר ותוכנו מקסימים!!!

• הוסף לסימניות
התפלאתי לאיפה נעלמת.
המון מזלטוב, את כישרון ענק!!

• הוסף לסימניות
חסום לי
אבל נכנסתי לתיק עבודות שלך - והציורים של בסגנון מדהים ואומנותי
אומנית אמיתית

• הוסף לסימניות
בהצלחה ענקית!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;814145:
חסום לי
אבל נכנסתי לתיק עבודות שלך - והציורים של בסגנון מדהים ואומנותי
אומנית אמיתית

תודה רבה (: אני צריכה לעדכן שם בשביל כל אלו שהאתר חסום להם :p....

• הוסף לסימניות
פתוח לי באתרוג

אתר מוצלח ועבודות יפהפיות ומרשימות

• הוסף לסימניות
ברצינות? לי סגור באתרוג! מוזר.

• הוסף לסימניות
עיצוב האתר נקי ויפה מאד, מהעבודות התרשמתי בעיקר מהציורים.

בקטנה ממש: האייקון, למעלה בכרטיסיה כדאי לשנות למשהו אחר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מטריף!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;814812:
עיצוב האתר נקי ויפה מאד, מהעבודות התרשמתי בעיקר מהציורים.

בקטנה ממש: האייקון, למעלה בכרטיסיה כדאי לשנות למשהו אחר.
בהצלחה

תודה רבה. רצינו מזמן לשנות...נשנה אי"ה (:

• הוסף לסימניות
איורים נהדרים!
עליזים נעימים ומוקפדים.
הם כל כך טובים שקשה להאמין שלמדת לבד!
זה בוודאי היה כרוך בחקירה עקשנית וממושכת, ניסויים וטעיות עד לתוצאות הנהדרות הללו.

• הוסף לסימניות
המודעה נורא יפה! (לאתר לא נכנסתי אבל לפי המודעה הוא נראה מבטיח (: )

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי יש מצב שאת הרקע האפור בדף הבית הייתי משנה לגוון יותר ירקרק (כמו בלוגו) זה יותר יתאים ויחיה את האווירה הכללית של האתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;815408:
אם זה עדיין רלוונטי יש מצב שאת הרקע האפור בדף הבית הייתי משנה לגוון יותר ירקרק (כמו בלוגו) זה יותר יתאים ויחיה את האווירה הכללית של האתר.

שווה לנסות (: תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה