בקשה פרומטר לAI ליצירת תמונה

• הוסף לסימניות
אני מנסה ליצור תמונה באמצעות AI (ניסיתי גם ב-ChatGPT וגם ב-Gemini) של ילד חרדי ליטאי.

הבעיה היא שהמערכת כל הזמן יוצרת ילד עם פאות ארוכות מקדימה (כמו אצל חסידים), למרות שאני מבקשת פאות ליטאיות מאחורי האוזניים.
אפילו צירפתי תמונת דוגמה.
אבל המודל עדיין יוצר פאות מקדימה.
מה שאני מחפשת זה:
ילד חרדי ליטאי עם חולצה מכופתרת בהירה וציציות, כאשר הפאות קצרות ונמצאות מאחורי האוזניים (כמו אצל ליטאים), ולא פאות ארוכות מקדימה.
אשמח אם מישהו יודע איך לנסח פרומפט שיגרום למודל להבין את ההבדל הזה.
תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אבל אז נראה כמו פאות של דתיים או חרדים מודרנים
פחות ליטאי קלסאי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גי פי טי מאד טוב בפרומפטים, תעלי לו את התמונה, תבקשי ממנו פרומפט
ואז תצרי עם הפרומפט שלו תמונה.
הצלחות

• הוסף לסימניות
ChatGPT Image Mar 9, 2026, 08_12_58 PM.png
תודה
וגם את זה ניסתי ותראה את התוצאה

• הוסף לסימניות
את כותבת לו הנחיה שיעשה פאות, אז הוא פשוט עושה, תנסעי אולי לבקש בלי פאות רק ילד חרדי ליטאי עם כיפה?

• הוסף לסימניות
אבל אני רוצה גם תמונה שבה רואים הצד האחורי של הראש
ואז רואים בבירור שאין לו פאות, רק מקדימה.

• הוסף לסימניות
אולי תבקשי משהו כמו פאות שלא יעברו את תנוך האוזן באורכן, או משהו בסגנון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה