כללי פרוספקט- אתיופים

• הוסף לסימניות
לארגון שמארגן ליל הסדר לדוגמא לאתיופים
מה ניתן לשפר? זה יוצא גם באנגלית וגם בניוזלטר

• הוסף לסימניות
אני אהבתי.
רק מצחיק שהפנים של הילד יוצאים בדיוק בקיפול.

• הוסף לסימניות
יפה!
משום מה, תמיד כשאני רואה טיפוגרפיה עם הפונט הזה (של הלילה הזה כולנו מסובים) - זה צורם לי.

• הוסף לסימניות
זה מאוד יפה, רק הפריע לי שהצבע של האותיות ב"הלילה הזה..." בצבע העור של הילד.
וגם הוא נראה קצת עצוב לא?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ואם הפרצוף של הילד הוא בדיוק בקיפול זנ ממש לא משנה לגבי הצבע גם אני חושב שאם זה ישתנה לשחור זה יהיה יותר יפה!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד נראה לי מושלם!
בפרט התמונה מקדימה למעלה של הילד ממש בחירה טובה ונותן הרבה!

• הוסף לסימניות
לגבי ה ashcanazi הוא פונט מאוד יפה
אבל אכן לטיפוגרפיה ומשחקים הוא לא מתאים
מתאים יותר לשלט חסידי וכדו'

• הוסף לסימניות
לי גם נראה שעדיף שהפנים לא יהיו בקיפול

• הוסף לסימניות
נראה יפה. אבל למה תמונה של ילד עצוב?

• הוסף לסימניות
הילד למעלה נראה לי מיותר
אולי ארבע כוסות או מצות וחסה יוסיפו יותר
הטיפוגרפיה של הכותר צריכה ליטוש
(ה"כולנו" מידי בורח ימינה)

• הוסף לסימניות
התמונה שמתחת לילד נראת בהירה לעומת הילד הכהה (נראה שלפי צבע הפנים הם כביכול לא אתיופים לעומתו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה