כללי פרוספקט באילוסטריייטור

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב פרוספקט ואני לא מכירה את אינדזיין. יש אפשרות לעצב אותו ולסגור אותו באילוס' לדפוס?

• הוסף לסימניות
סגירה לדפוס באינדיזיין פשוטה מאוד.

• הוסף לסימניות
אני מעתיקה את החומר מאילוס' לאינדזיין?
ואם כן אז איך - העתק הדבק?

• הוסף לסימניות
את פותחת דף באינדזיין בגודל המתאים ומביאה בפלייס את הקובץ עצמו

• הוסף לסימניות
לא כדאי לסגור מהאילוס, הקובץ כבד משמעותית ולפעמים חומר פיקסלי מתפשל - מנסיון.
הדרך הנכונה היא לעשות את האלמטים באילוס, ואת הטקסט באינדי, ולמקם באינדי ,ולסגור מהאינדי.

• הוסף לסימניות
איך סוגרים מהאינ'?
באילוס' אני עושה שמירה בשם PDF? או ממקמת את קובץ האילוס'?

• הוסף לסימניות
את עומדת באינדי, וCTRL D. אחרי כן את בוחרת בקובץ אילוס.
הוא נותן לך אפשרות למקם אותו, לפי גודל וכו' לחיצה קלה בלבד ממקמת אותו בגודלו הטבעי.
לאחר המיקום וסידור כל טקסט כראוי, לוחצים CTRL E .
ואז את בתפריט של היצוא לPDF. בחרי את הפרמטרים הרצויים [איכות, קרופ מארקס בלידים וכו']. מוציאה לDPF וזהו.
באילוס, גם כן על אותו הסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה