כללי פרוספקט התרמה לכולל

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעבוד על פרוספקט A4 מתקפל ל3.

הלקוח רוצה שאהפוך את הסדר של הצבעים, ז"א: שהזהב יהיה ברקע והטקסט יהיה בכחול (צירפתי עמוד אחד לדוגמא).
הוא טוען שיכול להיות קשה לקרוא את זה כך.
מה נראה לכם?
אשמח לשמוע את חוות דעתכם גם על העיצוב הכללי.

קבצים מצורפים

• פרוספקט התרמה.jpg
    KB 116.1 · צפיות: 93
  • פרוספקט התרמה2.jpg
    KB 164.2 · צפיות: 100
  • פרוספקט התרמה3.jpg
    KB 69.4 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
קודם כל- הצבעים זורחים מדי. זה רק כאן באתר, כן?

שתי האופציות בסדר גמור, גם הכחול על הזהב מאוד יפה ואין פה כ"כ סיבה להתווכח עם הלקוח על זה. רוצה זהב? שיהיה זהב.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת למה,
אבל זה רק כאן.
בהדפסה ועל המחשב שלי הצבעים נהדרים!! ממש לא זרחנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י thzahav;987602:
אני לא יודעת למה,
אבל זה רק כאן.
בהדפסה ועל המחשב שלי הצבעים נהדרים!! ממש לא זרחנים.

שנה ערכים מCMYK לRGB לצורך תצוגה נכונה ברשת.
אבל לא להדפסה!

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יפה אבל מידי הרבה מלל קצות צפוף לי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. מרשים!
לדעתי יש יותר מידי מלל. לא הייתי יושבת לקרוא את כל זה... אא"כ הייתי ממש משועממת :)
אולי תשימי את כל התמונות להגרלה בקומפוזיציה יפה עם מספרים שיפנו לפרוט בצד השני...
הכחול על הזהב טוב יותר.

• הוסף לסימניות
נראה לי מעצבן להפוך את הדף ע"מ לראות את המתנות.
לא?

• הוסף לסימניות
תמונות עם כותרת לתמונה. כל אחד מתעניין במה שמעניין אותו...
זה יראה יותר נקי.

• הוסף לסימניות
התמונות צריכות להיות גדולות כך שימשכו את הלקוח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה