כללי פרוספקט לפני הורדה לדפוס זקוק לעינים שלכם

• הוסף לסימניות
הלקוחה ממש מתעקשת שאעלה לחוות דעת. היא מדפיסה את זה ב 15.000 עותקים וחשוב לה שיהיה ממש מושלם. האמת שלי אין כח לגעת בזה יותר אז בבקשה רק הערות קריטיות... (טעויות לשון וכתיב, פרופורציות וכו' לדוג': הצללית על הבמה צורמת קצת. אשמח אם תכוונו אותי מה לתקן כדי שיהיה נוח לעין..)

ושאלה: איך מומלץ להגיש לדפוס כך שלא תהיה תזוזה בקיפולים? בכל פעם אני מתאכזבת לגלות שזה לא מדויק.
תודה רבה רבה.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 742.2 · צפיות: 21
  • 2.jpg
    KB 709.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מושלם!!
איזה יופי של עבודה

• הוסף לסימניות
הערות דקדוקיות (לא עברתי על הכל, רק מה שקפץ לי לעין)
ביתי - הבית שלי
בתי - הבת שלי

ילדיך - הילדים שלךָ
ילדייך - הילדים שלךְ

לפי כללי האקדמיה יש לכתוב אצלנו ולא אצלינו

הערות עיצוביות
הסמיילי הכחול מופיע במקרא על גבי רקע באותו צבע ולכן נראה שקוף. לשנות או את הצבע של הרקע במקרא, או את צבע הסמיילי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;647302:
הערות דקדוקיות (לא עברתי על הכל, רק מה שקפץ לי לעין)
ביתי - הבית שלי
בתי - הבת שלי

ילדיך - הילדים שלךָ
ילדייך - הילדים שלךְ

לפי כללי האקדמיה יש לכתוב אצלנו ולא אצלינו

הערות עיצוביות
הסמיילי הכחול מופיע במקרא על גבי רקע באותו צבע ולכן נראה שקוף. לשנות או את הצבע של הרקע במקרא, או את צבע הסמיילי.

תודה רבה ממש!
הארת את עיני בנוגע לסמיילי, ממש לא שמתי לב וזה חשוב מאד להבנה של המתבונן. (חוגי בנים, חוגי בנות)

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה בכל קנה מידה!!
את מתיחת הפרחים על הכדור פורח וההרים את עשית? איך- במעטפת באילוסטרייטור ? או בפוטושופ? אשמח לדעת.

• הוסף לסימניות
האם רק אני לא מצאתי את המידע על מקום החוגים (לפחות עיר) או שבמודע לא נתנו את המידע? בכל מקרה- פרוספקט מושקע,צבעוני ומאד מושך.
שימי לב שבתכשיטנות הסמיילי כחול ואני מאמינה שרצית לעשות אותו ורוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;647321:
עבודה מדהימה בכל קנה מידה!!
את מתיחת הפרחים על הכדור פורח וההרים את עשית? איך- במעטפת באילוסטרייטור ? או בפוטושופ? אשמח לדעת.

קניתי באיסטוק ועיבדתי לפי הצרכים שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;647322:
האם רק אני לא מצאתי את המידע על מקום החוגים (לפחות עיר) או שבמודע לא נתנו את המידע? בכל מקרה- פרוספקט מושקע,צבעוני ומאד מושך.

זה מחולק באלעד ולמרכז אין כתובת מסויימת כי החוגים מתקיימים בבתי ספר.

• הוסף לסימניות
עבודה נהדרת! (אני מקווה שגם התשלום בהתאם...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;647360:
עבודה נהדרת! (אני מקווה שגם התשלום בהתאם...)

כמה לדעתך צריך לקחת על זה? אני לקחתי לה כמו על פרוספקט, ותוך כדי עבודה חשבתי שבעצם היית צריכה לתמחר את זה כמו קטלוג. זאת עבודה מטורפת! כל עמודה מנוצלת כמו שצריך, שום דבר לא רץ או נמרח... אשמח לדעת מה כולכם חושבים על הענין.

• הוסף לסימניות
לדעתי מחיר של קטלוג.
אני עשיתי כבר כמה פעמים עבודות כאלה ועבדתי לפי שעה אז אני לא יודעת להגיד לך. אני רק יכולה להשתתף איתך בהבנה שזה הרבה הרבה יותר מפרוספקט, והמחיר צריך להיות בהתאם

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים!!!

לגבי המחיר--מצד 1 את צודקת שזה עבודה יותר מפרוספקט
מצב שני יש כאן את הבסיס הקיים--
המודעה שכבר רצה,
והוילונות כבר עיצובים שעיצבת בעבר

בקיצור נראה לי סביבות 1200-1500

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;647399:
מדהים מדהים!!!

לגבי המחיר--מצד 1 את צודקת שזה עבודה יותר מפרוספקט
מצב שני יש כאן את הבסיס הקיים--
המודעה שכבר רצה,
והוילונות כבר עיצובים שעיצבת בעבר

בקיצור נראה לי סביבות 1200-1500

המודעה שרצה התבססה על הפרוספקט ולא להיפך... והוילונות הם קטע זניח פה. מה שלוקח זמן זה התכנון של מיקום כל הפרטים הקטנים בצורה מאורגנת נעימה ולא מכבידה על העין. (הבריף היה 5 דפים צפופים! לא לבעלי לב חלש!)

• הוסף לסימניות
מקסים! חי, מזמין, עושה חשק
די עמוס, ויש פה קצת ערבוב סגנונות (למשל - ההמלצות בסוף לא קשורות לגריד)
אני חושבת שאת הדרמה היה נכון יותר להעביר לאיפה שהחלק של "תנופה" כי הוא בעיצוב שונה לגמרי, וזה קצת מעמיס. כך היית נותנת לו את החלק שלו והוא לא היה מתנגש עם שאר העיצוב.
וכן קצת לסדר - בקטע של יישורים יותר מדוייקים, וגריד יותר יציב
(בחלק הצהוב זה מצויין, ובשאר החלקים מדי מתפזר)

אבל אני מבינה למה את לא רוצה להסתכל על העבודה, וההארות שלי הן יותר בשבילך, להמשך.

שימי לב שיש סמיילי כחול בתכשיטנות וב"שף הצעיר", וגם בציור ופיסול - אלו באמת חוגים לבנים בלבד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;647295:
ושאלה: איך מומלץ להגיש לדפוס כך שלא תהיה תזוזה בקיפולים? בכל פעם אני מתאכזבת לגלות שזה לא מדויק.
תודה רבה רבה.

עבודה יפה ומאורגנת, כמו תמיד
לגבי הקיפולים, הכנף של הכריכה בצד שמאל צריך להיות גדול יותר ב-3 מ''מ מ2 הכנפיים שלצידו
ובצד השני הכנף הימני יהיה קטן יותר מ-3 מ''מ הכנפיים שלידו
הכללים האלו תקפים כאשר מדובר בעובי נייר 300 גרם, בעובי נייר של 120 גרם אפשר להקטין את ההפרש בין הכנפיים ב1.5 מ''מ.
כמו''כ תמיד כדאי לראות העתק שמש בדפוס, הוא נועד בדיוק לשם כך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ומזמין לקרוא.
לדעתי כדאי שבעמודה האחרונה הצללית של הילדה תתאים לסגנון שבשאר העמודים.

• הוסף לסימניות
יפה מאד, רואים יש כאן עבודה, לדעתי 2000-2500.

• הוסף לסימניות
צללית הילדה על הבמה מיותרת ומעמיסה. להוריד.

חוץ מזה עבודה טובה, להבא הייתי מורידה עומס ועושה את זה נקי יותר. אבל זה באמת רק להבא.

• הוסף לסימניות
שיניתי ושיפרתי.
תודה רבה לכולם על ההערות המחכימות.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 680.5 · צפיות: 14
  • 2.jpg
    KB 759.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מהמם! עבודה מיוחדת ומושקעת מאד!
טעות לשון - לא קריטית אבל לוקח שניה לתקן... :
חסר י' בחוג בעלי חיים 'חיות וחיוכים' - במילה מפתיעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה