כללי פרוספקט לפרוייקט חברותא

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד
פרוספקט מחולק ל3. האמצע הוא החלק האחורי

קבצים מצורפים

• פרוספקט.jpg
    KB 544.9 · צפיות: 25
  • פרוספקט-פנים.jpg
    KB 996.9 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
עבודה אסתטית להפליא.
רק לא הבנתי רעיונית את ההקשר לספלאשים הצבעוניים.

(אולי משהו משהו בתוך הטקסט שלא היה לי זמן להתעמק בו?)

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הרשלה, קהל היעד, זה נשים, כמשתמע מהתוכן.

אך לענ"ד יש לכאורה יותר מדי צבעוניות. (מה שמשליך את המחשבה לכיוון קורס ציור וכדו'), אולי אפשר להמיר את כל הצבעים הללו לצבע עדין אחד (וורוד, סגול וכדו'), וכפי שמצטייר לי בעין המוח (מה זה?), זה יכול להיות מעניין.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה! אני באופן אישי אהבתי את השפריצים האלו.... אך דעתי כאיש קטן שזה נראה כמו חוג ציור, וגם אולי כדאי לעשות את הטקסט הרץ שייסתיים ביישור בלוק.

• הוסף לסימניות
הלכתי על מה שאמרתם, רק שזה נראה לי קצת "אנמי" בלי חיות יחסית לקודם
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• פרוספקט2.jpg
    1.3 MB · צפיות: 11
  • פרוספקט-פנים2.jpg
    2.3 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אוי ואבוי לצבע הכחול הזה, הצבע המקורי הוא כמו בעבודה הקודמת

• הוסף לסימניות
עיצוב מרענן ויפה, אבל אצלי בראש לא נוצר החיבור לתוכן.
מעניין למה חשבת ללכת בכיוון הזה. כי התוכן משדר משהו שדורש רצינות, ותכנים רציניים. ואילו האווירה הקלילה של העיצוב לוקחת יותר למקום של נופש, או קייטנה וכד'.
הלוגו מאד מעניין. אולי אפשר לנסות משהו שזורם עם הקווים שלו?

והערה קטנה - לענ"ד צריך מרווח טיפה יותר גדול בין השורות בגושי הטקסט הגדולים שבפנים.

• הוסף לסימניות
השפריצים האלו מדי סהרוריים.
רקע חלק ועיצוב עדין יותר ישרת את המטרה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סתם לצורך הפרוטוקול, זה הפרוספקט הישן, בלי להכנס לבקורת על העיצוב טוב או לא , העיצוב שלי הוא בחזקת "דגל לבן בים המלח" יחסית לרעש בו.
תנו לי להסביר את הקונספקט (שלי): היעד נשים מתנדבות
אופן הביצוע: הצורך לתת תחושה לא כבדה, לא מחייבת, זורמת, מודרנית, תחושה של כייף ולא איזה שיעור רציני וכבד של גדול זה או אחר(לא שהמטרה לא רצינית). צריך לזכור שהמתנדבות עומדות מול נשים מהציבור הכללי ויש למתנדבת להבין שבראש ובראשונה מדובר על יצירת חברות נעימה. ודי למילין...
זו הסיבה שבחרתי בצבעים האלו ובשפריצים המודרנים האלו ובתחושה הפחות כבדה

קבצים מצורפים

• פרוספקט מעודכן-1.jpg
    KB 518.1 · צפיות: 7
  • פרוספקט מעודכן-2.jpg
    1 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
אני שוב מדגיש את התחושה שלי, של פרוייקט בעל מעוף זורם ונעים

קבצים מצורפים

• פרוספקט3.jpg
    KB 503.2 · צפיות: 9
  • פרוספקט-פנים3.jpg
    KB 800.1 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
צריך ריוח בין המילים חומר הדרכה , הצבע הכחול בכותרות נראה לי זר

• הוסף לסימניות
שתיהם מקסימים.
השני. או הראשון עם שיפוץ הוא קצת מבולגן.

• הוסף לסימניות
האפשרות עם הפרפרים היא בהחלט כיוון מתאים (בעיני בכל אופן...) ביצוע שמשרה תחושה נעימה ויפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה