כללי פרוספקט לציורי יודאיקה

• הוסף לסימניות
A4 מתקפל ל2
תודה מראש

קבצים מצורפים

• פרוספקט.jpg
    KB 777.2 · צפיות: 15
  • פרוספקט2.jpg
    1.1 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
כשאין תגובות זה אומר ש...

:) או :confused:?

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד וערוך בטוב טעם
אבל חסר לי צבע..........
אני חושבת שמודעה של יודיקאה הצבעים שיותר צרכים לשלוט הם חום זההב שחור

• הוסף לסימניות
יפה , דוקא מאד אהבתי, לא נראה לי שצריך לשנות משהו.

• הוסף לסימניות
אכן, יש צבעוניות המתאימה ליודאיקה, המשדרים הוד וקדושה. הפסטלים שייכים למחלקת הילדים בד"כ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 200210010;440355:
נחמד מאוד וערוך בטוב טעם
אבל חסר לי צבע..........
אני חושבת שמודעה של יודיקאה הצבעים שיותר צרכים לשלוט הם חום זההב שחור

הוציאו לי את המילים. אכן ממש כך.

עבודה מקסימה מקסימה, אך מתאימה יותר לפרוספקט של ספרי לימוד למשל

• הוסף לסימניות
יפה מאד ועדין, מתאים לעבודת יד. אבל בכ"ז מדי חיוור.
הבעיה היא שצבע אחר/נוסף יכול לקלקל את העדינות של הפרוספקט, אז לדעתי עדיף להשאיר ככה מאשר להרוס.

• הוסף לסימניות
תודה
אנסה לעשות משהו בענין הצבע

• הוסף לסימניות
עדין ויפה
מפריע לי הפונט של 'נשמח לעמוד לשרותכם וכו'

גם לי יודאיקה מצטייר בצבע חום, אבל פה זה יודאיקה מסוג שונה וגם העבודות מאוד צבעוניות, כך שצבע שתופס מקום לדעתי יעשה פה בלאגן

• הוסף לסימניות
צמרת, הוצאת לי את המילים מהמקלדת.
סוג העבודות דוקא מתאים לצבעי הפרוספקט.

אולי לשלב צבע נוסף או יותר קונטרסט אפילו באותו גוון - יועיל כאן יותר.

בגדול - ממש אהבתי.

• הוסף לסימניות
סגנון הפרוספקט ממש מביע את סגנון העבודות, והעיצוב עדין ומקסים!
אהבתי מאוד.
(הלו, לא כל יודאיקה אומר סגנון חסידי!)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
אני לא חושבת לוותר על הסגול כי הוא באמת מתאים לסוג העבודות והוא משקיט את כל הצבעוניות של כל הציורים
חשבתי בעקבות תגובותיכם אולי רק להוסיף צהבהב שיחמם קצת וקצת יותר קונטרס
אעלה בהמשך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה