כללי פרוספקט מקופל ל-3, לארגון התומך בחשוכי בנים

• הוסף לסימניות
רציתי לשנות מהצבעים התמידיים-בורדו צהוב, חום וכד', אבל עכשיו אני מתלבטת האם זה מספיק חזק. אולי כדאי לשנות קצת את הסגנון, האם זה לא יבש מידי. זה אמור לגעת ברגש, אחרת איך זה יפעל.
אשמח למי שיביע דעתו ויתן עצתו.
תודה מראש

קבצים מצורפים

• jsa.jpg
    KB 314.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון של בית מלא וריק בהחלט מעביר את התחושה. בצורה נקיה ומושכת.

מה שחסר זה לדעתי זה מידע לגבי העמותה ופעילותה, כדי למשוך אותם לתרום צריך להראות שהכסף שנתרם באמת הולך למקום הנכון ומנוצל כראוי

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
ראשית, רוב התורמים הם לא חדשים, אלו פרוספקטים הנשלחים לתורמים קיימים.
ברור שיהיו פרטים נוספים. הפרוספקט קיים כבר כמה שנים רק שרצו לחדש אותו.

• הוסף לסימניות
65 צופים, ורק אחד מגיב
אולי עוד כמה מביעים את דעתם בענין?
תודה

• הוסף לסימניות
ללי, העיצוב מסודר ונקי, אבל לא נראה לי שהוא מתאים ליעדו.
בצד ימין הסגנון הוא אינטרנטי, בעוד שמדובר על נושא אנושי מאוד. הייתי מצפה ליותר רכות. בצד שמאל, המסגרות השחורות נותנות תחושה של אבל וקדרות, בעוד הייתי מצפה שהם יתנו תחושה של תקווה וצפיה.

• הוסף לסימניות
65 צופים, ורק אחד מגיב
אולי עוד כמה מביעים את דעתם בענין?
תודה

• הוסף לסימניות
יפה
אך מאמינה שלא מספיק מכובד בשביל תורמים
הרעיון מצוין אבל צריך לבצע אותו יותר מרגש....

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרעיון הבסיסי יפה.
מבחינת הביצוע:
כמו שכבר כתבו לפני, המסגרת השחורה למכתבי הרבנים יוצרת אוירה ללגמרי לא מתאימה.
נראה לי שבאופן כללי אולי עדיף להשתמש בצבעים אחרים, רכים יותר. לא להשאיר רקע לבן, עדיף אפילו קרם.
ואולי במקום להשתמש בעיצוב 'אינטרנטי', לבצע את הרעיון בצבעים פסטליים רכים, אני אישית הייתי הולכת על כיוון של "אפליקציות" בדים. (זאת אומרת - ליצור בית או רקע אחר מדוגמאות כמו בדים פרחוניים, משובצים וכד')
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני הייתי שמה ציור ולא שרטוט ותמונות. זה הרבה יותר נוגע. ואולי גם איזה מוצץ ודובי על הרצפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;424272:
סתם שאלה,
זה אמור להתקפל ל-3, איך בדיוק?
"גנבת לי את השאלה"

וכן מנסיון אישי(אולי רק שלי), בדרך כלל הכתב של הרבנים לא הכי קל לקריאה ולא קוראים/מסיימים את מה שהם כתבו (אלא אם כן זה לא משנה התוכן אלא רק עצם זה שהם כתבו, מספיק), לכן מוסיפים גם "תרגום" בפונט ברור

• הוסף לסימניות
מכתבי הרבנים מתקפלים באמצע (קיפול לאורך), כלומר הם שני עמודים. זה אמור להוות בעיה?

• הוסף לסימניות
אכן כפי שאמרו קודם,
הרעיון של הבית המלא והריק יפה,
אך הביצוע קצת נטול נשמה ורגש.

הפחת רוח חיים תעשה כאן טוב,
שימוש בצבעים חיים ומדברים יותר וכן עיצוב רך יותר.

כמוכן כרגע הפרוספקט לא מתחלק יפה ל-3.
כדאי לשקול חלוקה/סדר שונה.

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו

הפרוספקט הזה כבר קיים , אלא שהלקוח רצה שאחדש אותו. הפרוספקט מתקפל בין 2 שורות הכתבים, לאורך. בפרוספקט הקודם מכתבי הרבנים עומדים בצורה מוטית (מלש' הטיה), לכן לא רציתי לעשות זאת שוב, למרות שאולי כך המכתבים היו יכולים לעמוד לאורך ולא לשכב.
להניח אותם בצורה ישרה לאורך, לא היה לי מקום, האם זה נכון לשים אותם כך כשהם שוכבים?

קבצים מצורפים

• חדש.jpg
    KB 328.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נראה הרבה יותר יפה.

• הוסף לסימניות
מבחינת העיצוב, השתפר.
מבחינת הסדר של מכתבי הרבנים, היה עדיף קודם, אף על פי שהקיפול יצא באמצע מכתב. בלאו הכי, אף אחד לא ישב עם זכוכית מגדלת לקרוא את הטקסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה