כללי פרוספקט 6 עמודים

• הוסף לסימניות
התבקשתי לתת העצעת מחיר לעיצוב פרוספקט 6 עמ' למתנ''ס, תמחרתי ב: 840 ש''ח ללא הגהות ותיקונים, מה דעתכם?
זו בקשת הלקוח:
''בהמשך לשיחתנו אני צריך בבקשה הצעת מחיר לעיצוב פרוספקט 6 עמודים כדלקמן: גודל סגור 15 X 21 ס"מ גודל פתוח 45 X 21 פרוצס דו"צ העלון יורכב מעמודי מלל (דברי פתיחה, הסבר וכו') ו-3 עמודי המציגים את ההצגות במבנה דומה למה שמופיע בקישור הבא: ....,,וכו'

תודה מראש לכל המגיבים :p

• הוסף לסימניות
זול , אך תלוי כמה תדרשי לתיקונים (מנסיון במתנסים הם המון)
ומענין מה הדוגמא שהוא מראה,

• הוסף לסימניות
זה הקישור לדוגמא שהוא רצה, לי אישית אין אפשרות לראות את זה בגלל חסימה של אתרוג (וגם אין לי אחריות על תוכן האתר)

http://www.theatron-hazafon.co.il/yeladim.htm

בכל אופן הוא טען שהמחיר גבוה ביחס לעבודה הנדרשת ואמר גם ש -3 עמודים יגיעו כמעט מעוצבים- את זה הוא לא ציין לפני (למרות שמבחינה מעשית אני לא יודעת אם אני יכולה לעשות כזה דבר, לערבב עיצובים? לא יודעת? איך זה יראה?! ...)
הוא רוצה הצעת מחיר לפי שעות, מה אני עושה?

• הוסף לסימניות
אם לפי שעות אז זה הכי קל.
תגידי לו כמה עולה שעה שלך, בלי להסתבך עם הערכת זמן.

• הוסף לסימניות
מי שמנוסה ויוכל לענות לי אני אודה לו מאוד..
מה הטווח של מס' שעות לעבודה כזו בערך??

• הוסף לסימניות
לאלו שהתנסו בפרוספקט מהסוג הזה - כמה זמן זה בערך אמור לקחת ???

• הוסף לסימניות
למה לפי שעות? את מתעתדת לקבל ממנו גם תלוש משכורת בסוף החודש?
אם הוא יתעקש על שעות תגידי לו שזה הכי לא ישתלם לו בסופו של דבר כי את לוקחת 100 ש"ח לשעה...
840 זה זול מאד מאד מאד. אבל אם חצי מעוצב כבר ואין לו בעיה עם ערבוב עיצובים, אז זה בסדר.

• הוסף לסימניות
בבית דפוס שעבדתי בעבר עשינו עבודה מסוג זה למתנ"ס, ממש אותו סגנון עימוד שבקישור - תמונה ולידה כתוב את שם הפעילות, מתי, איפה למי וכו'.
זה היה לוקח לנו כ-4-6 שעות כולל תיקונים (תלוי בחומר המוכן שהיינו מקבלים).

אני חושבת שהמחיר שנתת - 140 ש"ח לעיצוב כנף כשכל הכנפיים באותו סגנון ועם אותו גריד, זה מחיר טוב. זה פרוספקט מידע, לא פרוספקט מיתוגי.

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי, מדובר בדף אחד 45/21 מקופל ל- 3 דו"צ
מה שיוצר 6 כנפים.
המחיר לדעתי סביר בהחלט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;661315:
בבית דפוס שעבדתי בעבר עשינו עבודה מסוג זה למתנ"ס, ממש אותו סגנון עימוד שבקישור - תמונה ולידה כתוב את שם הפעילות, מתי, איפה למי וכו'.
זה היה לוקח לנו כ-4-6 שעות כולל תיקונים (תלוי בחומר המוכן שהיינו מקבלים).

אני חושבת שהמחיר שנתת - 140 ש"ח לעיצוב כנף כשכל הכנפיים באותו סגנון ועם אותו גריד, זה מחיר טוב. זה פרוספקט מידע, לא פרוספקט מיתוגי.

טעות, טעות, טעות.
כל חומר שיווקי שיוצא מבית עסק, אירגון, גוף ציבורי וכד' - הוא בעל אספקט מיתוגי.
אין דבר כזה "פרוספקט מידע", הפרוספקט הוא פרוספקט מכירתי ומטרתו להגדיל מכירות.
פרוספקט מידע זה פרוספקט שמדינת ישראל מוציאה, למשל, "כך תתכוננו לרעידות אדמה" (ולא שפרוספקט כזה לא צריך לעבור טיפול עיצובי מיטבי, אבל המטרות שלו הן אחרות).

4-5 שעות לפלאייר כזה, זה מחיר שמתאים לבתי דפוס, כי שם לא מעצבים. שם עושים "גרפיקה", וזה הבדל של שמיים וארץ. לעצב זה לחשוב על קונספט גרפי, זה ליצור שפה גרפית נכונה שרלוונטית לערכי המותג, זה להתאים אימג'ים ייחודיים ברמה גבוהה, זה לטפל בטיפוגרפיה בצורה קפדנית. "לעשות גרפיקה" זה להניח את הדברים על הנייר, להתאים איזה רקע אסתטי, לבחור פונט יפה, לתקוע איזה אימג' חביב ממאגר ושלום על ישראל. זה באמת לא לוקח יותר מ-4-5 שעות.
עבודה שלי על ברושור 6 כנפיים לא תפחת מ-15 שעות והתמחור בהתאם.

• הוסף לסימניות
תודה נעמה, את תמיד מצילה ת'מצב..:)
האמת גם אני משקיעה שעות כדי להוציא עבודות מוקפדות תחת ידי, חשבתי שאני מגזימה עם הזמן וזו אחת הסיבות שאני גם לא אוהבת לתמחר לפי שעות, לא ידעתי איך אני מסבירה ללקוח שעבדתי על כל עמוד כמעט שעתיים או יותר.. תגובתך עזרה והועילה לי מאוד. תודה רבה
נ.ב שאלה:
אם נניח עיצבתי עלון 6 עמ' מתקפל (כמו המדובר) אבל התוכן הוא לא למטרות מסחר או מיתוג אלא תוכן תורני ועבדתי עליו מאוד והלקוח היה מרוצה ב''ה, 140 ש''ח לעמוד זה נחשב יקר(בגלל שזה לא מיתוגי)??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;661437:
פרוספקט מידע זה פרוספקט שמדינת ישראל מוציאה, למשל, "כך תתכוננו לרעידות אדמה"
הכל מתורגם בסופו של דבר לכסף (ולכוח - שמתורגם שוב לכסף).
אחרת גם הם לא היו מוציאים כאלו עלונים.
במקרה שהבאת, הכסף מגיע אליהם (מאתנו כמובן) לפני שהם מוציאים את זה,
הם חייבים לעשות משהו כדי להצדיק את הכסף שקיבלו ויקבלו.
כסף, כסף, כסף.

ולגבי מחיר העלון. חייבים לראות את החומר לפני שזורקים מחיר,
לפעמים הם רוצים כזה עיצוב ילדותי, שלא תצליחי לחזור לגיל הזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;661437:
טעות, טעות, טעות.
כל חומר שיווקי שיוצא מבית עסק, אירגון, גוף ציבורי וכד' - הוא בעל אספקט מיתוגי.
אין דבר כזה "פרוספקט מידע", הפרוספקט הוא פרוספקט מכירתי ומטרתו להגדיל מכירות.
פרוספקט מידע זה פרוספקט שמדינת ישראל מוציאה, למשל, "כך תתכוננו לרעידות אדמה" (ולא שפרוספקט כזה לא צריך לעבור טיפול עיצובי מיטבי, אבל המטרות שלו הן אחרות).

4-5 שעות לפלאייר כזה, זה מחיר שמתאים לבתי דפוס, כי שם לא מעצבים. שם עושים "גרפיקה", וזה הבדל של שמיים וארץ. לעצב זה לחשוב על קונספט גרפי, זה ליצור שפה גרפית נכונה שרלוונטית לערכי המותג, זה להתאים אימג'ים ייחודיים ברמה גבוהה, זה לטפל בטיפוגרפיה בצורה קפדנית. "לעשות גרפיקה" זה להניח את הדברים על הנייר, להתאים איזה רקע אסתטי, לבחור פונט יפה, לתקוע איזה אימג' חביב ממאגר ושלום על ישראל. זה באמת לא לוקח יותר מ-4-5 שעות.
עבודה שלי על ברושור 6 כנפיים לא תפחת מ-15 שעות והתמחור בהתאם.

צודקת בהחלט בכל מילה רק שמנסיוני מקומות כאלה לא רוצים לשלם יותר מידי ולא מצפים ליותר מידי והראייה לכך היא הקישור לדוגמא ששלחו למעצבת.
אם היו שולחים לה דוגמא לעיצוב מושקהכולל חשיבה פרסומית, קונספט וכו' (אפילו ממתנ"ס מתחרה או משנים קודמות), הייתי מבינה שהם מחפשים משהו אחר ברמה גבוהה יותר ולכן התמחור הוא בהתאם, אך אם מה שהם מצפים שפשוט ישימו תמונה ויכתבו לידה טקסט עם רקע נחמד (שאני מסכימה איתך במאה אחוז שזו עבודה "ביצועית" בלבד) - הרי שהמחיר שנתתי הינו הגיוני.
בנוסף, לא את ולא אני יכולות לדעת מהי רמת העיצוב והמיתוג של פותחת האשכול, כך שאם למשל היא התחילה אתמול לעצב וזו הסיבה שיקח לה הרבה זמן וכולכם כותבים לה שהמחיר ממש זול אז זה קצת לא ריאלי, לכן ראיתי צורך לכתוב לה שהמחיר שלה ריאלי אם מדובר שעיצוב נטו שלא כולל חשיבה על קונספט ועיצוב לפיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה