כללי פרוספקט

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד. זה פרוספקט לסבים של ילדי חיידר זה הצד האחורי בתוך האליפסות צריך להיות תמונות של הנכדים.

קבצים מצורפים

• אחורי.jpg
    KB 670.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הצבעים יצאו זורחים מידי - והקובץ פחוס.

• הוסף לסימניות
אז תנסי לעלות שוב בפורמט אחר אולי

• הוסף לסימניות
לא לא מצליחה לעלות בפורמט אחר. יש מצב לקבל חו"ד בצורה כזאת? תנסו לדמיין פחות זורח

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הייתי מנסה לשחק עם האותיות שלא יעמדו כך בצורה משעממת.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
והצבעים - אם מתעלמים מהזורח- ממש יפים ומיוחדים.
כדור הארץ נראה פחוס מאוד- הוא חייב להיות כדור עגול וסימטרי- אורך ורוחב שוים!!
אין מצב שזה יהיה אפילו טיפה אליפסה. (יכול להיות שזה בגלל הבעיה של העלאת הקובץ אבל שימי לב לזה)
וכן - הייתי מציעה לך להחליף את הפונט לפונט מקצועי יותר.

חוץ מזה המודעה ממש יפה ומעוררת השראה:)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
כדור הארץ במקור ממש מצוין רק שעלה לא טוב.
לגבי הפונט אשמח לעזרה מה כדאי כדי שישדר מקצועיות יותר

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי:
הרעיון הוא שהילדים מאירים את העולם
ואילו בפרוספקט הילדים נמצאים כאילו מחוץ לעולם במסגרת נפרדת

• הוסף לסימניות
אני חלשה בפונטים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בצורה ממוקדת יותר

• הוסף לסימניות
חוצניק - יש לך אולי רעיון איך לשלב אותם שלא יהיו בחוץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה