כללי פרוספקט

• הוסף לסימניות
יפה, צבעים יפים!
האיורים בצד לא באותה שפה של כלל השאר,
הטקסט דורש קצת שיפוצים בריווחים (אחד הדברים המרגיזים לסדר:))
ובכללי - להשאיר חלל למעלה ולא למטה = את כל הטקסט שבאמצע להוריד למטה (שיסתיים באותו קו עם הטור הצר שלשמאלו) את ה(שכחתי איך קוראים לצורה הזאת:/) בצד ימין להמשיך עד לקצה של העמוד, והטקסט שמעל יוכל לקבל גודל אחד יותר.
לא התעמקתי בטקסט עצמו, אבל נראה ששלוש סימני קריאה מיותרים בסוף התור הראשון..
חוץ מזה ממש נראה טוב וכיוון מעולה!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה! זה עוזר לי מאד!
הפכתי את התמונות לאיורים כי כשהן היו תמונות, אז כל אחת עמדה בפני עצמה, ורציתי לעשות להן קו משותף. איזה עוד אפשרות יש לי?
ריווחים- התכוונת בין המילים? איך אני יכולה לסדר אם עשיתי ישור בלוק?
ואת ה(/)- התכוונת למשולש למטה? אני יכולה קצת להגדיל, אבל לא עד הסוף כי אני מפחדת מחיתוך...
כל השאר אכן תיקנתי.
מחכה לעוד הערות!

• הוסף לסימניות
לא חושבת שחסר שם בכלל, אפשר להשאיר את הרצועה ריקה

• הוסף לסימניות
אבל הלקוח...
הוא רוצה עוד תמונות שמביעות.
ות'אמת גם אני חושבת שחסר קצת צבע, לא?

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד חו"ד, זה אמור לרדת לדפוס. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה