כללי פרוספקט

• הוסף לסימניות
הבו הערות והארות על הפרוספקט המצורף(2 צדדים)
תודה מראש:):)

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    KB 443.7 · צפיות: 24
  • רקע copy.jpg
    KB 641 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אהבתי את העיצוב.
המוט (או איך קוראים לזה) בצד השני של הפרוספרט לא ברור.
אני חושבת שמשפטים "נלמד אותו לדוג. במקום לתת לו דג..." צריכים להיות באותו חלק של דף, אחרת הקשר ביניהם הולך לאיבוד.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
קצת מפריעה לי השקיפות של הילד שדג נראה לי שכדאי לעשות לבן אטום, וכן הצבעים קצת אפרפרים..

• הוסף לסימניות
יפה מאד, והייתי ממליצה לצרף קצת תמונות של ילדים לומדים (עם מדובר בגבר אז לצלם אותו עם אחד המטופלים) וכ' כדי לתת לזה מראה עם נסיון וגם קצת צבע.

• הוסף לסימניות
המענה לשאלה ("נלמד אותו לדוג") צריך להיראות מיד כשפותחים את הפרוספקט ולא בצד האחורי. אין בזה היגיון ככה.
ככה גם הילד יוכל לעבור לצד הפנימי, במקום המשחק הטיפוגרפי המיותר שם (לדעתי).

הייתי משתמשת בתמונה ולא באיור, האיור הזה מאוד אנמי ומאוד מתפספס.
בכלל, החלטת ללכת על המשפט (החכם) הזה כמסר פרסומי, לכי עליו בגדול, בלי להתנצל ובלי להעלים אותו.

• הוסף לסימניות
העיצוב נקי ומקצועי :)
קצת מפריע לי הטקסט בעמוד השני בצד שמאל
קרוב מידי לחץ (וקצת עולה עליו...)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הייתי מורידה את "נלמד אותו לדוג" מתחת לילד
ואת "במקום לתת לו דג" מזיזה קצת ימינה

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
מצטרפת לעניין השקיפות של הילד...

• הוסף לסימניות
לא אתייחס לעיצוב אלא ענינית.

לא יתאים לאיי 5. אלא איי 4 מקופל ל 3.

ואם זה לא הכיוון אז גלויות ישדרו יוקרה יותר .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי770;669471:

נראה שזה מה שזה. A4 מתקפל ל-3.

• הוסף לסימניות
אם זה A3 מקופל ל-3 אז דווקא המשפט עשוי יפה לפי סדר פתיחת הפרוספקט,
מקדימה במקום לתת לו דג,
ומיד אח"כ בפתיחה בעמודה הבאה הנראית לעין (שמסודרת בצד הימני)
נלמד אותו לדוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי770;669471:

זה באמת אי 4 מקופל ל-3

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י alizae;669303:
אהבתי את העיצוב.
אני חושבת שמשפטים "נלמד אותו לדוג. במקום לתת לו דג..." צריכים להיות באותו חלק של דף, אחרת הקשר ביניהם הולך לאיבוד.
כנ"ל
אהבתי מאד מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י herzog21;669154:
הבו הערות והארות על הפרוספקט המצורף(2 צדדים)
תודה מראש:):)

למה זכור לי שכבר קראתי את המשפט הנ"ל?? ("במקום לתת להם דגים-בואו נלמד אותם לדוג")
מוכר לי מאוד מארגון החסד "פעמונים".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה