פרופיל גבס

• הוסף לסימניות
יש לי ארון איקאה 240 ס"מ גובה
אני רוצה לשים פרופיל גבס (או רעיון אחר) כדי שיראה בנוי
איפה אפשר לקנות בי-ם? איך מתקינים? אשמח לכל רעיון!

• הוסף לסימניות
כמה רחוק הארון מהתקרה?

• הוסף לסימניות
ברור שמראה משתפר מאד כשהארון נראה בנוי בנישה.
בעיקרון, אם 'יש לכם ידיים' הרי שגבס ושפכטל הם הפיתרון למראה מושלם ומדוייק ביותר, אפשרות נוספת היא לקנות קרניז חלק [או מדורג או מעוטר, לפי הטעם] מקלקר דחוס או פולימר בגובה 10 ס"מ [נראה לי שהוא מגיע באורך 2 מ'] ולהתאים אותו לשיפוע שיש בתקרה, החיתוך שלו נעשה באמצעות סכין חם והעבודה איתו יחסית פשוטה וקלה, אם לא אכפת לכם שהארון יהיה מאחוריו [צריך לראות איך זה נראה בשטח וכמה זה 'נורא'] הרי שזה יהיה קל שבעתיים, אם תוכלו להעלות תמונה יהיה קל יותר לייעץ לכם ואולי אף לשלוח קישור למוצר מתאים.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה למה אין הענות
על אף שישראל מעל המזל, הנושאים בפרוג כן תלויים במזל [אולי קצת גם בקהילה העוקבת אחריך], יש נושאים ממש מרתקים ש'זוכים' לאפס היענות, יש נושאים ושיתופים רדודים ביותר שסוחפים המונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה