- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1936392:מה זה חדות וקונטרס שעושים פחות בניו בורן?
התמונה שהעלתי לא עברה את התהליך הנ''ל![]()
באיזה תוכנה את מעבדת?
נכתב ע"י פוסטר;1936392:מה זה חדות וקונטרס שעושים פחות בניו בורן?
התמונה שהעלתי לא עברה את התהליך הנ''ל![]()
נכתב ע"י פוסטר;1936394:מה זה אומר ריכוך? באיזה כלי השתמשת?
נכתב ע"י פוסטר;1936241:אפילו 2
נכתב ע"י wald;1936395:זהו שבגלל ש(לצערי...) איני צלמת אני לא יודעת להגדיר את זה בברור![]()
נכתב ע"י wald;1936398:מרגלית לא מעבדת!
נכתב ע"י יעל א;1936400:לוקחת את הרשות לעצמי..
קדם כל העיטוף מקסים!
ולהערה-יותר מזה שהסרט מסובב מה שמפריע לי זה שיש משהו בזוית הצילום שפחות מחמיא לתוי הפנים של התינוקת.
זה גם מה שעושה את זה פחות רך כי הפנים נראות יותר חדות מהזוית הזאת
נכתב ע"י פוסטר;1936405:זה בסדר, תרגישי בנח![]()
נכתב ע"י טירה;1936315:הרגליים המבצבצות שם - מתוק!!
קצת מידי אדום
נכתב ע"י פוסטר;1936405:גם אם הסרט יכול להיות בצד השני, גם לי זה לא כל כך מפריע כי תכלס זה היה מסתיר לה את הפנים.
לגבי הזווית צילום, זה בדיוק מה שהופך את התמונה הזו למעניינת, לא?
נכתב ע"י יעל א;1936425:את צודקת.
זה משהו שאולי בשטח היה אפשר לראות איך לשנות טיפי בלי לקלקל.
הכל אופן אם כבר ריכוך אז במסכה סלקטיבית ובעדינות
נכתב ע"י EttiB;1936440:אבל כך העור לא הופך להיות מדי בובת חרסינה?
ייתכן שקצת אבל זה רק בגלל שזה לא על קובץ גדול אז קשה לדייק.נכתב ע"י EttiB;1936440:אבל כך העור לא הופך להיות מדי בובת חרסינה?
נכתב ע"י יעל א;1936454:ייתכן שקצת אבל זה רק בגלל שזה לא על קובץ גדול אז קשה לדייק.
בגודל מלא מרככים במסיכה בעדינות רק נקודות מסוימות
נכתב ע"י פוסטר;1936461:אני מרגישה ממש מתקופת המאובנים, משתדלת ככל האפשר להוציא תמונה טובה בעריכה.
כנראה שזה כבר לא אין מספיק![]()
נכתב ע"י פוסטר;1936461:אני מרגישה ממש מתקופת המאובנים, משתדלת ככל האפשר להוציא תמונה טובה בעריכה.
כנראה שזה כבר לא אין מספיק![]()
נכתב ע"י EttiB;1936470:אויי תקראי את המשפט הראשון שלי, כולה רציתי להבין....
אוקיי אז גם לצלמות ותיקות יש קצת מה ללמוד, קצת מעודד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים