התייעצות פרופל גאוגרפי חדש ברבקו שאבד?

• הוסף לסימניות
אבד לי רב קו טעון בפרופיל גאוגרפי
אמרו לי שבכרטיס החדש צריך לטעין אותו מחדש
איו מנוס ? אין לי כבר חשבונית ארנונה תואמת לחודשים אחורה

• הוסף לסימניות
כשמילאתי עכשיו סטונדט המחשב ידע לבד ולא דרש שום מסמך.
תנסי ללכת לשחזר בלי, לכאורה רשום להם במחשב הפרטים ותביא ת.ז. לאימות
מקווה שיסכימו.

• הוסף לסימניות
אצלי זה עודכן עם הכרטיס החדש

• הוסף לסימניות
למישהו עודכן בכרטיס החדש פרופיל גאוגרפי ? או שרק סטודנט זה עובר?

• הוסף לסימניות
בכרטיס שלי (רגיל) זה עודכן אוטומטית.
רק וידאתי את זה ושאלתי את הפקידה האם הפרופיל שלי מעודכן, והיא אמרה שכן.
כמו שמשחזרים לך את הכסף, כך גם את הפרופיל.

• הוסף לסימניות
מוזר , לי אמרו שאני צריכה להגיש את הבקשה מחדש , כולל מסמכי ארנונה וכל הנדרש
אני יברר שוב , תודה

• הוסף לסימניות
מוזר , לי אמרו שאני צריכה להגיש את הבקשה מחדש , כולל מסמכי ארנונה וכל הנדרש
אני יברר שוב , תודה
זה תלוי על איזה פקיד נופלים.
הפקיד יכול לדרוש את כל המסמכים ויכול גם לאשר אוטומטית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה