אם את שמה את זה בעוגה,אני לא באה---נכתב ע"י אז מה;971123:תודה לכולכם!
יש לכם עוד רעיונות, אולי בסגנון עוגה וכאלו?
אויש נו, לא התכוונתי לשים בעוגה כושית במקום קמח...נכתב ע"י bekki;971393:אם את שמה את זה בעוגה,אני לא באה---![]()
נכתב ע"י בראש מילה;971659:שימו לב! עוגה או מאפה אחר מפרורי לחם, לפי רוב הפוסקים, ברכתם המוציא!
עכשיו היא דווקא נעורה ממנוחתה.נכתב ע"י אז מה;971499:אויש נו, לא התכוונתי לשים בעוגה כושית במקום קמח...
פעם פגשתי למשל, עוגת תפוחים טעימה להפליא, שהלכה בערך כך:
שכבת פירורי לחם, שכבת פלחי תפוחים צפופים, שכבת קצף.
(זה בערך. אם היה לי את הבדיוק - הייתי כבר מכינה...)
נחה דעתך?
נכתב ע"י bekki;971755:עכשיו היא דווקא נעורה ממנוחתה.
ה'בערך' שהזכרת לעיל נשמע לי טעים.
תרשמי...
חמישה איש![]()
נכתב ע"י אז מה;971759:חח תמשיכי לחלום.![]()
מתכונים אייהם? נשמע טוב...נכתב ע"י sarit_f;971540:טורטיות במילוי בשר טחון / חזה מוקפץ עם ירקות / ועוד ועוד
מטוגן בציפוי פירורי לחם
עם רוטב פטריות או כל רוטב אחר
נכתב ע"י אז מה;971833:מתכונים אייהם? נשמע טוב...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים