• הוסף לסימניות
עוד לא נראה כזה..
בהחלט מקורי ויפה!

שלך החמוד?

• הוסף לסימניות
כבר ראיתי את זה פעם וכיף לראות שוב :)

אלה שני סיורים נפרדים, אחד עם ההפתעה ואחד בלי, או שרק החלפת תמונה אחת בשביל התמונה הפתוחה?

• הוסף לסימניות
הבחור הקטן שם זה הבן שלי... :)

ואלו שתי תמונות שונות (הסיור והתמונה)
שתיהן צולמו באותו המקום / שדה

• הוסף לסימניות
תמונה מאוד יפה.

אבל אני חייב לברר: ממי מקבלים אישור לstamp tool עצבני באמצע התמונה?

אני אישית לא חושב שזה אסון, אבל לפעמים יש כאלה שממש נטפלים לכל נגיעה בתמונה ומתייחסים אליה כאל חילול הקודש... אז אני פשוט רוצה לדעת מאיפה משיגים אישור לעשות stamp tool על הצל של החצובה, רק למקרה שאתקל באחד מהם...

:D
שבת שלום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;601041:
תמונה מאוד יפה.

אני אישית לא חושב שזה אסון, אבל לפעמים יש כאלה שממש נטפלים לכל נגיעה בתמונה ומתייחסים אליה כאל חילול הקודש... אז אני פשוט רוצה לדעת מאיפה משיגים אישור לעשות stamp tool על הצל של החצובה, רק למקרה שאתקל באחד מהם...

ועוד משהו קטן
החצובה כאן תקועה בתוך האדמה (יוסי...)

שבת שלום!

יהירות היא לא דבר רע.. בורות כן.

כמו בשאר התמונות בסגנון הזה, אתה לא רואה את החצובה
כי חלק מהטכניקה היא לצלם עוד תמונה במקום בו עמדה החצובה
ואת זה להוסיף לסיור.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• stamp_tool.jpg
    KB 177.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תגיד לי תמיר,
מי צריך סיור כשיש את הבונבון הזה ישר על ההתחלה אה ?? :) :)
סתתתתתםםםםם !
מקסים
מקסים
אחד לבונבון והשני לסיור
שאפו!

מוטי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;601041:
תמונה מאוד יפה.

אני אישית לא חושב שזה אסון, אבל לפעמים יש כאלה שממש נטפלים לכל נגיעה בתמונה
שבת שלום!

א-לא הבנתי מה הבעיה ב stamp tool
ב-אתה לא חושב שזה אסון אבל רק אתה העלית את הנושא ורק לך זה מפריע
:):p

תפסיקו לחפש בנרות שטויות ותהנו מהתמונות
שבת שלום :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;601061:
מקסים! נוריות בקיץ? או שזה מהחורף?

זה צולם סביב פסח (אביב?)
בשדה בקדמה, בדרום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה