מידע שימושי פרחי באך לטיפול ברגרסיה בגמילה מישהי ניסתה ?

• הוסף לסימניות
פרחי באך לטיפול ברגרסיה בגמילה מישהי ניסתה ?

• הוסף לסימניות
פרחי באך לטיפול ברגרסיה בגמילה מישהי ניסתה ?
לי לא עזר.
התקופה שלקחתי הפכה להיות התקופה הכי לחוצה שלי בחיים.

הפרחי באך לדעתי יותר מעניקים לבנ"א תחושות טובות של רוגע, שלווה, יציאה מהדיכאון, בעקיפין זה מביא לגמילה..

אבל זה לא מזיק,
למה לא לנסות?

• הוסף לסימניות
כן, ניסיתי ממש בתקופה האחרונה וראיתי שיפור משמעותי.
הילד שלי היה ברגרסיה רצינית,
אחרי יומיים של נטילת התמצית הרגרסיה נעצרה,
והוא התחיל להתקדם שוב. (למשל, התחיל ליזום בעצמו, מה שלא עשה בכלל לפני כן.)
הפסקתי אחרי שבועיים וחצי (פשוט נגמר הבקבוק) ותהליך הגמילה שוב נתקע.
מסתבר שזה לא היה מספיק זמן כדי להשפיע עד הסוף.
אני מתחילה עכשיו לתת לו שוב. מקוה שיועיל לגמול אותו לגמרי בעז''ה.

• הוסף לסימניות
ואיך הילד הרגיש באותה תקופה ? בכללי לא דווקא בנוגע לפרחי באך
בטח זה לא מילת הקסם הילד שלי מאד רגוע בכללי פשווט יש לו רגרסיה ממש בנושא הגמילה כבר תקופה ארוכה
אני מנסה לחפש פתרונות ושמעתי על זה

• הוסף לסימניות
לי לא עזר.
התקופה שלקחתי הפכה להיות התקופה הכי לחוצה שלי בחיים.

הפרחי באך לדעתי יותר מעניקים לבנ"א תחושות טובות של רוגע, שלווה, יציאה מהדיכאון, בעקיפין זה מביא לגמילה..

אבל זה לא מזיק,
למה לא לנסות?

אבל למה זה הפך לתקופה לחוצה כי ציפית שמשהו יקרה או בעקבות ?

• הוסף לסימניות
אבל למה זה הפך לתקופה לחוצה כי ציפית שמשהו יקרה או בעקבות ?
כי אם גם זה לא עוזר באמת אז מה כן?!?:rolleyes:...
ואופס-
אני קולטת שאת התכוונת לגמילה בילדים וכוונתי היתה גמילה לבנ"א מבוגר..
אז אין לי ידע בעניין
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה