מצלמה קומפקטית הכונה למצלמה ביתית רגילה?נכתב ע"י צילומית;979742:תילתן, לא ראיתי מה כתבת אבל עצם זה שרואים את החרקים שם מצד שמאל זאת המחמאה למוטי,
אפשר וצריך לעבוד נכון עם מצלמות קומפקטיות וזה משהו שלא ידעתי בגלל 2 סיבות:
1-התעסקתי רוב הזמן עם הDSLR
2- לא הכרתי את מוטי ולא הגדרתי את הקומפקטית כמו שהוא כתב פה בפרוג.
הפרח המדהים הזה מושך אפילו את החרקים ולא רק את המצלמות,
השחור באמצע הוא לא חרק הוא חלק מהפרח.פרחים מדהימים בכניסה לבית שמש!
נכתב ע"י TK;979761:מצלמה קומפקטית הכונה למצלמה ביתית רגילה?
אם כן - איפה אפשר למצוא את ההדרכה של מוטי להגדרת מצלמה קומפקטית
נכתב ע"י צילומית;979742:תילתן, לא ראיתי מה כתבת אבל עצם זה שרואים את החרקים שם מצד שמאל זאת המחמאה למוטי,
אפשר וצריך לעבוד נכון עם מצלמות קומפקטיות וזה משהו שלא ידעתי בגלל 2 סיבות:
1-התעסקתי רוב הזמן עם הDSLR
2- לא הכרתי את מוטי ולא הגדרתי את הקומפקטית כמו שהוא כתב פה בפרוג.
הפרח המדהים הזה מושך אפילו את החרקים ולא רק את המצלמות,
השחור באמצע הוא לא חרק הוא חלק מהפרח.פרחים מדהימים בכניסה לבית שמש!
נכתב ע"י moti!a;979531:תלתן רצוי שתפתח אשכול משלך
מוטי![]()
התכוונתי שכל אחד צריך לפתוח אשכול משלו עם תמונות ולא להתלבש על של אחריםנכתב ע"י תילתן;979805:צריך לעשות סדר.
כותרת האשכול המקורית הייתה 'פרח למוטי' (פעם אמרו לי שרק מנהלים יכולים לשנות כותרת...)כאשר נכנסתי ראיתי שנאמר שהפרח צולם במצלמה קומפקטית, רצתי למצלמה הקומפקטית שלי והעליתי 2 תמונות של שפיריות (חרקים) וזהו, בלי שום קשר לפרח ולחרקים שלך (תמונה מקסימה בלי להבין הרבה בצילום)
כאשר תגובתו של מוטי הייתה זאת, פשוט מחקתי את התמונות הקומפקטיות שלי,הבנתי שהפרח הוגש לו אישית ולמה לקלקל עם חרקים
אופססס שכחתי יש לי גם פרח כזה, שלי עם חרקים, צולם לא רחוק בית שמש, ברמת הגולן.
נכתב ע"י moti!a;979874:התכוונתי שכל אחד צריך לפתוח אשכול משלו עם תמונות ולא להתלבש על של אחרים
זה יוצר בלאגן ולא יודעים אח''כ לאיזה פרח האנשים הגיבו)
בקשר לתמונה האחרונה שהעלת עכשיו שים לב בפעם הבאה שהפוקוס יהיה על
ראש אחרק ולא על אחוריו)
נכתב ע"י תילתן;979883:עוד מעט אני באמת אפתח אשכול משלי ואני אקדיש אותו לך, בכיף.
בתמונות אני ממש לא מבין גדול אבל זאולוגיה זה התחביב שלי, הפוקוס על הראש ולא על אחוריו![]()
נכתב ע"י לוינגר08;980270:שמו של הפרח הוא גזר, או גזר קיפח. והוא פורח עכשיו בכל חור אפשרי. צלמו אותו הרבה, עוד מעט הוא מתייבש ומתכער.
ולא. אין צורך להצפין בשבילו, לכו לחפש בחצר האחורית או מה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים