פרח כתום

• הוסף לסימניות
אני חדשה בקטע של צילומי ניו בורן
אשמח לקבל כל הערה והארה
תודה!!

קבצים מצורפים

• _DSC6643.jpg
    _DSC6643.jpg
    KB 110.5 · צפיות: 504
  • הוסף לסימניות
מתוקה!
תנסי ליישר את הרקע...ואולי להבהיר עוד טיפונת את העסק.
תצליחי!

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את הרקע ככה חשבתי שזה מוסיף לקופוזיציה, זה לא נכון?

• הוסף לסימניות
תנוחה ממש טובה,
גם בשביל אלו שמצלמות כמה פעמים ניו בורן, היא מורכבת

להבא, להקפיד שהראש פחות יבלע בידיים (לא כל כך קריטי כאן)
כמה שיותר למתוח טקסטיל, שמיכות וכדומה
הפרח קצת מיותר, הוא לא בפרופורציה של הראש שלה.
זה בנתיים.

מה שאפשר לעשות עכשיו,
זה לסדר בחצי דקה את הסדין מאחורה, ולהבהיר קצת את הפנים (מצרפת דוגמא שנעשתה ברישול קצת)
מקווה שזה בסדר לך תגובה כזו, כי זה בא באמת מרצון טוב, התמונה מראה שאת בדרך טובה, וזה דברים שלפעמים לא שמים לב בזמן הצילום.
_DSC6643 copy.jpg

• הוסף לסימניות
בשביל התנוחה הזו השכבתי אותה על כמה שמיכות ודי הסתבכתי, יש משהו נח יותר שמתעצב יותר בקלות?

• הוסף לסימניות
איפה קונים?
מצאתי רק פופים קשים שאין מצב להניח עליהם בכלל תינוק....

• הוסף לסימניות
בשביל פעם ראשונה זה בכלל מהמם!!!
תינוקת מהפנטת.
מסכימה עם ברכי
אני הייי מוותרת על הפרח בכלל.
ונראה לי שאם זה היה בלי הפרח אז הקפלים היו מוסיפים.(אני מבינה למה את אוהבת אותם) ככה זה יוצר לי קצת עומס בעין...

לי יש פוף של מילגה שהוא בכלל לא קשיח (לא יודעת אם אני ממליצה עליהם. הם לא זולים בכלל ונהיה לי חורים די מהר ב2 השכבות של הבד .מצד שני אני לא יודעת איך של חברות אחרות...ועוד שאצלי זה לא היה בסטודיו זה בחדר ילדים...)
תעשי חיפוש באינטרנט יש הרבה חברות שמפרסמות פעם ראיתי פירסום של CHILL אבל לא יודעת איך הם

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עוד שאלה
בסט אחד, כמה תזוזות עושים לתינוק??
עד שהוא נרדם זה ממש מפחיד להזיז...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה