- הוסף לסימניות
לדעתי כמו שהראת- זה יראה כמו עוד אביזר קלאסי לצילום ניו בורן.
העונק זה היופי והמיוחדות של הפרח הזה.
לדעתי כמו שהראת- זה יראה כמו עוד אביזר קלאסי לצילום ניו בורן.
אז את תזמיני בגודל הזה
מותר לכל אחת לומר מה שהיא רוצה.סליחה שהעזתי להעיר.
אני מעירה מנסיון, כן?מותר לכל אחת לומר מה שהיא רוצה.
גם לך!
ושוב בעניין הגודל זה באמת תלוי במזמינה אבל גם בנתונים לדוג' את לא יכולה להכין פרח מידי קטן כשאת אמורה להניח בו תינוק. כי זה יראה חסר פורפורציה.
ואני תמיד שמחה להערות והארות.
יודעת שכולם מגיעים מעין טובה ורצון כן לעזור.![]()
יכול להיות אולי שהזוית מהצד ולכן זה נראה ענק מאוד...אני מעירה מנסיון, כן?
בעיני הפרופורציה הנכונה לעין היא לכל היותר ככה(כשזה אפילו גדול מידי לטעמי)
כי זה גודל שמאפשר פרופורציות נעימות בין התינוק לפרח
מאפשר להתרשם מכל הפרח מבלי שייחתך מצד אחד ובלי שהתינוק יהיה קטנטן מידי בפריים מצד שני
צפה בקובץ המצורף 493076
מקסים!!יכול להיות אולי שהזוית מהצד ולכן זה נראה ענק מאוד...
מצרפת כאן תמונה מזוית עליונה.
צפה בקובץ המצורף 493100
יא איך אני כועסת עלייך, @צ'יזיכול להיות אולי שהזוית מהצד ולכן זה נראה ענק מאוד...
צפה בקובץ המצורף 493100
עכשיו רואים את המיוחדות והמקוריות שיש בו.יכול להיות אולי שהזוית מהצד ולכן זה נראה ענק מאוד...
צפה בקובץ המצורף 493100
קסום!לפני כמה ימים פנתה אלי @צ'יז בבקשה שאצור לה פרח נייר ענק שבתוכו תוכל להשכיב את התינוקות שהיא מצלמת.
והרי התוצאה:
אגב @צ'יז היה כיף לעבוד איתך!
צפה בקובץ המצורף 491800
למה סליחה?סליחה שאני מתערבת
אבל זה פשוט מתוק
לא הייתי מתנגדת לצלם שם את הנסיך שלי בן השלוש וחצי שבועות
זה פשוט מופלא! וקסום!לפני כמה ימים פנתה אלי @צ'יז בבקשה שאצור לה פרח נייר ענק שבתוכו תוכל להשכיב את התינוקות שהיא מצלמת.
והרי התוצאה:
אגב @צ'יז היה כיף לעבוד איתך!
צפה בקובץ המצורף 491800
בטח זוכרת...זה פשוט מופלא! וקסום!
ממש כיף לראות לאן זה מגיע, זוכרת ששאלת איך עושים את הפרחים האלו...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //