שיתוף > תנו לי מחמאה פרח שחור, הורס!!!!!!

• הוסף לסימניות
יש גם דברים חיוביים בקורונה!
אז כמו שכתבתי יש גם דברים חיוביים בקורונה, כמו להתפלל מחוץ לבית כנסת
ולראות את הפרח המהמם הזה!

אז אם מישהו מכיר את הפרח הזה, אשמח לדעת. ואם מישהו יודע את השם שלו, עוד יותר אשמח לדעת.

The black flower.png

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

זה לוף ארצישראלי.
הפריחה שלו היא עכשיו, באביב.
רק להיזהר - הוא רעיל...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

תנו לי ביקורת נוסטלגיה
IMG_9910 copy.jpg
IMG_9989 copy.jpg
IMG_9881 copy.jpg

המשך אלבום גיל שנתיים של הפשוש שלי

ומאחורי הקלעים:
קודם כל הגזיה המהממת הזו של שרה צוקר האלופה.

עכשיו מאחורי הקלעים האמיתי:
התארגנו ליציאה לעין חמד, משהו שעושים בערך פעם בחיים
(על הדרך אני מעריצה של כל האמהות שחלקן בעגלה, חלקן בזמן קריב :) וככה נסחבות, מתארגנות, מצטלמות
ובסוף - בשונה ממני - עוד משלמות על התענוג...)
הגענו מאובזרות של החיים
חוץ משפע אביזרים, סטים מתוכננים עד הפרטים הקטנים (כמו הסט הזה, שתוכנן להיות מצולם בעין חמד, אבל לא ממש הספקנו שם
אז צילמנו מחדש בחוץ אחרי שיצאנו)
אז חוץ מהאביזרים
הבאתי גם לפשוש ערמת בגדים תואמי אוירה
עם כובעים מתאימים
ושאר הילדים הגיעו עם בגדים חלקים בצבעים של הביגוד של הפשוש.
אפילו קניתי בסופונה סרבל סריג מהמם, שיש לנו בשבילו כובע תואם
והתאם בול לסצנה כאן.
השארתי את הביגוד מחוץ למזוודה, כל הילדים השתחררו והתלבשו
אבל את הפשוש החלטנו ברגע האחרון להלביש בדרך או בפארק עצמו
הוא לא היה במצב
מפה לשם
כלללל הבגדים נשארו בבית
הוא הגיע עם בגד מוזנח של המעון
(יש לו גם יפים :) באותו היום היה בגד מוזנח)

אמאלה מה עושים???
כל עין חמד, בלי שום בגד נורמלי לרפואה!
בלית ברירה זרמנו והצטלמנו ככה
אז זה מאחורי הקלעים
IMG_9910 copy 2.jpg
מפה לשם
GPT הלביש לו בגד תואם אוירה
את הבגד החדש החזרתי לפוטושופ להלבשה מושלמת.
אבל הקסם הזה לא קרה בשאר התמונות של הסט :(
לא הצלחתי לחזור על אותו פעלול פעמיים
לכן גזרתי את הבגד, משכתי, התאמתי
בינה של פוטושופ השלימה לי חורים ופקשושים
וזה מה יצא בסוף :)
ככל הנראה כבר היה על זה דיון אבל אני לא מוצאת
אני מאוד מתוסכלת מכך שפתאום לא נפתח לי תמונות בצ'אט בכלל
אפילו לכתוב דברים שקשורים לדת אסור (בית מקדש. בית כנסת וכו')
בעבודה יש לי אינטרנט לא חסום ואני כותבת משם דברים וזה מייצר לי תמונות כמו שאני מבקשת
אבל יש לי מעט מאוד זמן וזה לא אפשרי להסתמך על מה שיש בעבודה כי תמיד צריך לתקן
ככה שמצד אחד אני רוצה להשתמש בו מצד שני לא בא לי להיות תלותית באינטרנט רגיל שיש בעבודה גם מבחינת זמן ונגישות וגם זה שזה לא חסום למרות שאני לא משתמשת בו לדברים אחרים.
מרגישה תסכול נורא כבר כמה ימים כאילו שחבל בכלל שהתחלתי עם זה וגיליתי את זה כי אחרי שטועמים קשה להיגמל
גם ככה קשה לי מול מחשב אז לפחות אני רוצה להוציא מזה את המיטב שאני יכולה כדי שזה יהיה שווה את זה ולהתפתח
אבל החסימה קשה מאוד ומאז שיש לי נטפרי במחשב כבר כמה שנים אני כמעט לא עוסקת בגרפיקה
(קרה לי שהייתי צריכה קובץ מסוים תלת מימד של פרח וזה חסם לי.. הייתי צריכה לנסוע במיוחד למקום אחר שעה נסיעה בשביל להוריד ממחשב אחר את הפרח ואז להעביר למחשב שלי. סיפור אמיתי)
איך אפשר לא להרגיש מוגבלת כשזה המצב?
מרגישה שאני כבר מחכה ליום הזה שה' יזמן לי פרנסה אחרת ולא להזדקק למחשב
מי שיש לו מה לחזק אני אשמח מאוד. ומי שרק רוצה להגיב בצורה ביקורתית בבקשה שיחסוך כי לא קל לי להתמודד עם זה
  • שכוייח!
Reactions: שרי שיצר1 //
0 תגובות
אבל,
חברות של אמא שלה
אמרו לה
שאין-אין-אין
חגיגה בלי עוגה.

אז מה תעשה האמא
ותצא ידי חובת עוגה
כדי שתהיה חגיגה

אבל
שתהיה זו העוגה
כזו שאינה מתוקה
כי מכזו, ביס או שתיים
והשאר.... להקפאה לחודשיים
ואז-
כשמנקים את המקפיא-
היא עוברת הלאה
לאן?
זה כבר לא כל כך משנה.

אז מה בכל זאת?
ושיהיה ביסים קטנים.
ולא יישבר בחיתוך
ויראה טוב
ומגרה

האמת?
הפתרון שהאמא מצאה
היה כל כך קל ליישם
שנראה לה שמעכשיו
היא תשכנע את כל העולם
שרק כאלו עוגות שווה להכין

IMG_0393_1024x682.jpg

נראה לה, לאמא ההיא
שאין צורך במתכון והסברים

אבל לי נראה שכדאי בכל זאת רק קצת הסבר.

אז יש כאן 19 כריכוני קרקרים, מסודרים בצורת המספר 19
כל כריכון עשוי מ-3 קרקרים וביניהם זילוף כוכב של גבינת שמנת.

מעל לכוכב העליון- שושנה קטנה מסלמון מעושן, עלים מנבטי חמניה וקצח לתוספת טעם וצבע.

לטענת האמא- מי שלא אוכל חלבי ודגים יכול לשים פרח מחצי עגבנית שרי ומי שלא אוהבת קצת יכול לשים שומשום שחור או כל דבר אחר.

מקווה שהכל מובן.
גם לי לקח זמן להבין מהאמא מה עשתה. זה בסדר.
IMG_0394_1024x682.jpg
האמא ביקשה שארשום כאן שוב ואדגיש שהיא מודה מאוד לחברותיה ששכנעו אותה שאם אין עוגה- זה לא נחשב יומולדת.
IMG_0390_1024x682.jpg
ושיהיה רק בשמחות

אגב, האמא סיפרה לי שחשבה לזלף גבינת שמנת ולקשט כמו בתמונה לתוך 19 טארטלטים מלוחים ולסדר בצורת המספר 19, אבל עצלות שנפלה עליה מנעה ממנה להכין טארטלטים מלוחים לצורך הענין. בחנות- לא היה. אז בסוף היא הלכה על הקרקרים. אבל היא ממש ביקשה שאכתוב את זה כאן כי שיכירו גם את הרעיון הזה.
"והמביא דברים בשם אומרם ......וכו'"

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה