פרח שלי 2....!

• הוסף לסימניות
עם שינויים קלים...
איזה גירסא עדיפה??

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת יותר מהשניה לטעמי, אבל בכינות זה לא פוטושופ? משום מה לא מסתדר לי הכובע עליו ...................

• הוסף לסימניות
זו הרבה יותר יפה- עכשיו רואים את המתיקות של הפרח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;747015:
תמונה מהממת יותר מהשניה לטעמי, אבל בכינות זה לא פוטושופ? משום מה לא מסתדר לי הכובע עליו ...................
רוצה תמונה רק של הכובע??

• הוסף לסימניות
זה באמת נראה פוטושופ... (הפרחים)
????

• הוסף לסימניות
הקומפוזציה הרבה יותר טובה,
רק שההבעה שלו כאן לא משהו.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;747021:
רוצה תמונה רק של הכובע??
מה שמפריע לי שם זה למשל העלה של הכובע נוגע בעין והוא אפילו לא ממצמץ? זה לא מפריע לו??? משהו שם לא טבעי ממש...............

• הוסף לסימניות
מתוק מאד,
יותר טוב מהשני,
אם חולצה אדומה הייתי לוקחת בסגנון סיומת עליונה שונה.

• הוסף לסימניות
במיוחד עבורך -
הפרח והדוגמן מופרדים זה מזה...:p
הפרח לא נוגע בעין,זה עניין של זווית,מה שאת רואה זה הצל של העלה...

• הוסף לסימניות
מה זה הרצפה, פרקט או טפט?

• הוסף לסימניות
:):):)עכשיו רואים את המלאכיות ואת המתיקות שממש נוזלת לו...הרבה נחת!!!:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה שוורץ;747077:
:):):)עכשיו רואים את המלאכיות ואת המתיקות שממש נוזלת לו...הרבה נחת!!!:):):)

גם אני מצטרפת לנ"ל!!!:);):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה