דרוש מידע פרטיות בבית-מרקחת, האם זה לא מטורף?

ומה קורה כשמגיעים למזכירה בקופת חולים, ויש מקומות שהמזכירות צמודה להמתנה.
ומתנהל שיח עם המזכירה וכל הממתינים צריכים לשמוע, מי הרופא, איזה בדיקה, וכו' וכו',
יצא לי לשמוע לא פעם שיח של הממתינים על השואל'/לת.... ולא בשכונה חרדית....
וזה כ"כ לא מתאים! יש מה לעשות????.

כשאני מגיע בשבת למוקד רפואה דחופה של הקופ"ח שלי,
יושב שם איזה ערבי משועמם וצופה בסרטונים ותיעודים של פיגועים.
לא, משום מה לא כ"כ נחמד לי להיכנס להיבדק אצלו.
גם אם אני בעצמי ראיתי את אותו סרטון (לא ראיתי, אבל נגיד)
זה לא ממש משרה שלווה על המטופל
שהרופא הערבי לפני דקה צפה בפיגוע
ועכשיו אני נתון לרחמיו...
אגב מה שכתבת:
טופלתי במאוחדת ב’’הטורים’’ בידי אורטופד ערבי
רציתי לקבוע אצלו תור נוסף, חפשתי השם שלו בגוגל, ומה גליתי?
שהרופא נאשם בתאונת פגע וברח בכביש רמות שהסתיימה במוות בחזור ממשמרת ב’’אסף הרופא’’
כמובן שלא חזרתי אליו
בשביל שלא אהיה ה”פגע וברח’’ החדש שלו...

אגב מה שכתבת:
טופלתי במאוחדת ב’’הטורים’’ בידי אורטופד ערבי
רציתי לקבוע אצלו תור נוסף, חפשתי השם שלו בגוגל, ומה גליתי?
שהרופא נאשם בתאונת פגע וברח בכביש רמות שהסתיימה במוות בחזור ממשמרת ב’’אסף הרופא’’
כמובן שלא חזרתי אליו
בשביל שלא אהיה ה”פגע וברח’’ החדש שלו...
אולי יש עוד אחד עם השם הזה?
אצל הערבים אין דבר כזה שם ייחודי, יש להם מלאי של עשר/חמש-עשרה שמות שהם כולם משתמשים בזה...

אולי יש עוד אחד עם השם הזה?
אצל הערבים אין דבר כזה שם ייחודי, יש להם מלאי של עשר/חמש-עשרה שמות שהם כולם משתמשים בזה...
מוחמד, מחמוד, חמודי, מחמודה ועזיז.
אה, גם סעיד ועלי ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה