צימר פרטיות בחצר דירת נופש

• הוסף לסימניות
אנחנו מפעילים דירת נופש במושב בצפון ויש חצר עם ספסל נדנדה וכסאות ים.
קיים גדר בחזית בגובה 1.5 מטר אך זה לא מונע ראיה של העוברים בכביש.
במשך היום כמעט לא עוברים שם, אך בשעת התפילות עוברים הרבה היות והמקום ממוקם ממש קרוב לבית הכנסת.
השאלה היא כמה לדעתכם חשוב עבור הנופשים שתהיה להם פרטיות מלאה וכמה דחוף להשקיע בהגבהת הגדר/נטיעת גדר חיה.
תודה רבה מראש לכל מגיב.

• הוסף לסימניות
חשוב
אם אני אראה שיש עוברים ושבים, בהרגשה המקום לא נותן פרטיות, גם אם רוב שעות היום זה בסדר

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא חשוב, קריטי!

מה שכן חשוב, שהגדר שתבנו לא תתן תחושה של מחנק..
צריך לחשוב איך ליצור מצד אחד פרטיות, ומצד שני תחושת מרחב ולא ההיפך.

• הוסף לסימניות
אולי גדר במבוק?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים. זה עוזר לנו מאד!!!
חשוב לי להדגיש! המקום משמש יותר כמתחם למשפחות גדולות ופחות כנופש זוגי. האם עדיין אתם חושבים שזה כ"כ חשוב?
כן

• הוסף לסימניות
לא חשוב, קריטי!

מה שכן חשוב, שהגדר שתבנו לא תתן תחושה של מחנק..
צריך לחשוב איך ליצור מצד אחד פרטיות, ומצד שני תחושת מרחב ולא ההיפך.

אולי גדר במבוק?
אנחנו חושבים על גדר חיה של יסמין. מישהו יודע מה רמת הצפיפות/פרטיות שהיסמין נותן?
גנן אמר לי שהיסמין בחלק מהעונות מידלדל והפרטיות נפגמת. ישנם כמובן צמחים שנותנים פרטיות יותר מלאה אך בשקלול של הריח והמראה הנהדר של פרחי היסמין לכאורה זה שווה את ה"מחיר". מה דעתכם

• הוסף לסימניות
הפריחה של היסמין די קצרה.

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד
גם למשפחות וגם לזוגות

עד שהיסמין או כל צמח אחר יגדל וייתן תוצאה, אתם צריכים בעל מראה לשים גדר כלשהי
הגדר תוכל להיות גם התמיכה לטיפוס של הצמח

• הוסף לסימניות
אפשר לשלב עוד מטפסים ויתן צבעים
וכן זמני פריחה שונים .
אפשר התחלה להתחיל עם פסיפלורה שצומח בקצב מהיר רק שמחזיק מעמד סביבות 5 שנים .
או לשלב בהתחלה במבוק מרווח .

• הוסף לסימניות
חשוב מאד הפרטיות.
אני הייתי רוצה גדר אבן.

• הוסף לסימניות
השיח עצמו עם תמוכות מתאימות יהיה צפוף.
אם אתם רוצים את הריח והפריחה-היא קצרה.
המידע הזה עוזר לנו מאד.
רק חשוב לנו לדעת, אם זה מידיעה ברורה כי אנחנו מסתמכים על זה. מהגננים לא יצא לי ברור. היות וכפי שזה נראה פה באשכול, הפרטיות חשובה כ"כ, חשוב לנו לוודא שזה יתן את המענה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה