צימר פרטיות בחצר דירת נופש

• הוסף לסימניות
המידע הזה עוזר לנו מאד.
רק חשוב לנו לדעת, אם זה מידיעה ברורה כי אנחנו מסתמכים על זה. מהגננים לא יצא לי ברור. היות וכפי שזה נראה פה באשכול, הפרטיות חשובה כ"כ, חשוב לנו לוודא שזה יתן את המענה.
להורים שלי יש יסמין, לי יש במבוק.
הבמבוק צפוף יותר, וגם מיד יש לך גדר.
ופחות תחזוקה.

• הוסף לסימניות
צריך לדעת כיונים מזרח צפון וכו וכן האם יש שמש או צל

אלמון הודי הוא גם מטפס מדהים
יערה יפנית גם מהיר ומיוחד

• הוסף לסימניות
צריך לדעת כיונים מזרח צפון וכו וכן האם יש שמש או צל

אלמון הודי הוא גם מטפס מדהים
יערה יפנית גם מהיר ומיוחד
יש הרבה שעות שמש.
יש לנו העדפה דוקא ליסמין. (חמי משוגע על הריח)

• הוסף לסימניות
להורים שלי יש יסמין, לי יש במבוק.
הבמבוק צפוף יותר, וגם מיד יש לך גדר.
ופחות תחזוקה.
תכלס אחרי התחזוקה, היסמין שאצל ההורים נותן פרטיות מלאה או לא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לזוגות- קריטי
למשפחות חשוב, אבל נראה לי ממש פחות קריטי.. תלוי גם אם זה באזור שעלולים לפגוש אנשים מוכרים או אזור מנותק יותר...

• הוסף לסימניות
קריטי גם אם זה רק משפחות
ולדעתי לא מספיק גדר חיה. אני הייתי רוצה גדר אבן. יכול להיות מאד יפה ונותן תחושת מרחב אם מעל הגדר (אבן) יהיה צמח מטפס כלשהו, יסמין או מה שתבחרו.

ערסל ביצה. יותר מפנק.

• הוסף לסימניות
למה בעצם מיועדת החצר? האם לבריכה- שאז חובהההה פרטיות מוחלטת! או אולי ספסל נדנדה שאז תלוי אם זה צימר קטן לזוג אז חשובה הפרטיות ואם זה למשפחות אז פחות.. או לאיזה עוד שימושים וכו'

• הוסף לסימניות
אולי גדר במבוק?
בלת"ק
במבוק היא הגדר הכי גרועה
כי היא אכן נותנת תחושת פרטיות
אבל בלילה כשבחוץ חשוך ובפנים מואר רואים מבחוץ הכל...
וההוא בפנים בכלל לא חושב שרואים אותו כי יש גדר...

• הוסף לסימניות
הבמבוק שלנו צפוף, ומבחוץ לא רואים כלום.

• הוסף לסימניות
למשפחות אני לא חושב שזה כזה קריטי
מה בדרך כלל השימוש שלהם בחצר? יושבים לפטפט קצת כל האחים? נו, לא חושב שזה סוף העולם חוסר הפרטיות הזו.
אגדיר כך: ודאי יותר נחמד שיהיה יותר פרטיות, אבל לא הייתי מכניס את זה לשיקול לפני שהייתי סוגר נופש במקום.
זו דעתי.

• הוסף לסימניות
אם יש עוד חלקים של החסר ששם כן יש פרטיות ובחלק הנ"ל אין בריכה או משהו דומה בעיני פחות קריטי
אבל אם זה כל החצר חייב שיהיה פרטיות מוחלטת (כמו בבית...)

ערסל ביצה מפנק אבל מתאים לפחות אנשים
ספסל מתאים ליותר אנשים אבל פחות כיפי

• הוסף לסימניות
אבל בלילה כשבחוץ חשוך ובפנים מואר רואים מבחוץ הכל...
וההוא בפנים בכלל לא חושב שרואים אותו כי יש גדר.
זה גם נושא חשוב שמאד כדאי לבדוק איך זה מבחוץ. קרו כבר הרבה תקלות כי לא בדקו.

• הוסף לסימניות
האמת היא שכעת המקום משמש בעיקר למשפחות כי בסופ"ש לא משתלם להשכיר לזוג צימר היות והחצר משותפת לצימרים ולבית ואז פחות מתאים להשכיר את הבית למשפחה וגם תמיד יכול להיות שאחרי שנסגור עם זוג תבוא משפחה שתצטרך גם את הצימרים, אבל באמצ"ש אנחנו כן רוצים לשווק את הצימרים לזוגות כך שלפי כל המגיבים חובה לסדר פרטיות.
לגבי ערסל או ספסל, יש במקום ספסל עץ אך אני רוצה לקנות עוד ספסל או ערסל ביצה. האם זוג יכול לשבת בנוחות בערסל ביצה גדול?
@י. שלמה כהן האם התכוונת להסכים עם ענין הגדר או הערסל? פשוט בשביל ספירת קולות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה