בבדיקה של פעילות אחרונה בחשבון ג'ימייל אני רואה שיש פעילות מכתובת מסוימת, בשעות שלא פתחתי שם את המייל.
זכור לי שכן התנתקתי בפעם האחרונה שהייתי שם, ולכאורה לאף אחד לא אמורה להיות את הסיסמה.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
תודה.בקיצור, לוחצים על הפרופיל שלכם, לניהול חשבון הג'מייל שלך, בצד ימין לוחצים על אבטחה, בתיבת המכשירים שלך לוחצים לניהול כל המכשירים, ואפשר לנתק שם, בהצלחה!
יכול להיות שהתקנתם מייל טראק? שעוקב אחרי פתיחת מיילים?תודה.
הדאגה שלי היא ממה שהיה קודם, אם מופיעה הכתובת בשעה שבה לכאורה לא אני פתחתי את המייל,
האם זה אומר בוודאות שמישהו אחר פתח אותו?
או שיכולה להיות סיבה אחרת לכך שזה מופיע?
זה באמת יכול להיות הסיבה, או כל מיני תוספים ואפליקציות שמותקנות על המייל שזה מראה שזה פותח את המייליכול להיות שהתקנתם מייל טראק? שעוקב אחרי פתיחת מיילים?
לאיכול להיות שהתקנתם מייל טראק? שעוקב אחרי פתיחת מיילים?
אבל בזמן שלא נגענו במחשב, ובכתובת הזו ספציפית?זה באמת יכול להיות הסיבה, או כל מיני תוספים ואפליקציות שמותקנות על המייל שזה מראה שזה פותח את המייל
אם כן יכול להיות שאם פתחתם את זה שם אז זה נשאר פתוחאבל בזמן שלא נגענו במחשב, ובכתובת הזו ספציפית?
כמדומה שלפעמים השעה לא מדוייקתכלומר בוודאות זה היה צריך להיות פתוח?
זה אומר שלא התנתקנו כמו שחשבנו?
הכל יכול להיותכלומר בוודאות זה היה צריך להיות פתוח?
זה אומר שלא התנתקנו כמו שחשבנו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים