עזרה פרטים ליצירת קשר עם מרצים מרתקים לבין הזמנים עבור בחורים/אברכים

• הוסף לסימניות
אני מכיר את בן ציון כהן , שהוא מרצה מאוד מיוחד , זורם בסיגנון ה"עמך" , מצחיק , זורם , באמת אחלה ....
אפשר לדבר איתו ב 0534155177 , אגב הוא הוציא מספר סיפורי שמע לנוער עם תוכן ומסר מאוד מחזק , בקיצור שווה מאוד לדבר איתו

• הוסף לסימניות
יש את הרב חיים רייך הוא מרצה בערכים והוא מסתדר עם כל הסגננות והדרשות שלו אחד אפס אתם תהיו בהלם אחרי שתשמעו אותו 0504119331

• הוסף לסימניות
יש את הרב עדיאל שפיגל
סגנון צעיר בגובה העיניים ומשתף את הקהל
מספר הטלפון 0527112993
אני מאד ממליץ מנסיון
כמו כן הוא מעביר סדנא קורס הכשרת מרצים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• הקטלוג.docx
    KB 143.2 · צפיות: 119
  • מרצים האיחוד.pdf
    KB 466.3 · צפיות: 141
  • מרצים מובילים במגזר החרדי (1).pdf
    KB 827.8 · צפיות: 102
  • WhatsApp Image 2024-04-08 at 12.59.47.jpeg
    WhatsApp Image 2024-04-08 at 12.59.47.jpeg
    KB 67.2 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
לחוות את העבר
THEPAST.MOFA בגימייל

קבצים מצורפים

• לחוות את העבר למייל (2) (1).pdf
    KB 146.3 · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
יש את הרב כפיר שחר נדיר בכל קנה ומידה
(היה פעם מסתערב
סיפור נדיר עם השקפה נדירה עוד יותר)
מזכירה0527612706

• הוסף לסימניות
יש הרצאה מרתקת של אברך שנפצע בתאונת דרכים והיה בתרדמת והתעורר, עם מצגת. לפרטים אפרים 0527605667

• הוסף לסימניות
שלום לכולם (אם מישהו יקרא את זה):

שמי נתן רוזנבלט, קצת מתווך, קצת עו"ד, קצת פובלציסט, וקצת עסקן ציבורי, עוסק בהתנדבות בפתרונות דיור למגזר ובייצוג הציבור החרדי בעניינים משפטיים, אני מוזמן מידי פעם להרצות בפני קהל, והריני להציע את שירותיי למי שזה מעניין אותו, או חושב שזה יעניין את קהל היעד שלו, בעיקר בימי בין הזמנים הקרובים.

על מה נדבר? אתם תחליטו!

להלן רשימת בחירה מומלצת (אפשר גם נושאים אחרים):

1) ענייני נדל"ן למגורים והשקעה במגזר החרדי. כתבתי על זה ב"ה ספר רב מכר "בית פלוני לפלוני".
2) בג"ץ מול בד"ץ - עבר הווה ועתיד ביחסים שבין ביהמ"ש העליון והציבור החרדי, גם על כתבתי ספר (טרם פורסם).
3) ענייני השקפה וחיזוק, בפרט בענייני מוגבלות פיזית או רוחנית. כולל סיפורים מעניינים מניסיוני המקצועי.
4) עניינים משפטיים ספציפיים לפי קהל היעד (לדוגמה: נתתי סידרת הרצאות בכנסי דיינים על חוק הבוררות).

טיפ קטן: שימו אותי אחרון להיום, ככה שיש זמן לשאלות מהקהל, זה גם מנפח את ההרצאה (באותו מחיר) וגם החלק המעניין ביותר.

בין הלקוחות עד היום: עיריות, חסידויות מהגדולות ביותר ועד הקטנות ביותר, ישיבות וקמפים.

היתרונות שלי:

א) גמישות רבה בנושאים, בלו"ז ובמיקומים, כולל חו"ל.
ב) מחירים נוחים במיוחד.
ג) כל הרצאה מלווה במצגת מתאימה.
ד) שפות: עברית ויידיש כשפות אם, אנגלית בסיסית.
ה) מתאים כמעט לכל סוג קהל, עם השקפה חרדית שמרנית ביותר.

מה אני לא יודע לעשות?

1) להצחיק (יכול לנסות, תלוי בחוש הומור של הקהל).
2) לשקר (טוב, לא ממש, הנה זה למשל לא אמת)
3) להשמיץ (את אף אחד, כמעט)
4) לשנורר (יכול לבקש יפה, לא לסחוט מעל הבמה)
5) לשיר (אני דווקא אוהב את זה, הציבור פחות)

ועוד משהו: אפשרות לחלוקת ספר או חוברת של נושא ההרצאה בסוף (בתוספת תשלום מסויים).

נ.ב. לבין הזמנים הקרוב אני כבר תפוס בחלק מהימים, וגם יוצא לנופש לכמה ימים, שאר הימים פנוי.

לדוגמאות ויצירת קשר, עדיף בדואל:

advrosnblat וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה