פרטים על הכנס מחר.

• הוסף לסימניות
מצרפת לו"ז למי שמתקשה למצוא אותו בפורום.
לשואלים- יש אפשרות לרכוש כרטיסים בכניסה לכנס.
יהיה כנס גדול ומעניין.
אני מגיעה (כדי שלא תשאלו באישי- כי במילא לא יהיה לי זמן לענות :).
IMG_4669.JPG
IMG_4670.JPG
IMG_4671.JPG

יום טוב לכולם!

• הוסף לסימניות
למדי.

• הוסף לסימניות
אה כבר הייתם? תגידו, צילמו את זה אולי?

• הוסף לסימניות
מאורגן היטב. ממש מקצועי. יישר כוח לפרוג !

• הוסף לסימניות
היה כיף לפגוש את כל החברה האלופים
פגשתי את ג'קי ירחי, שי קיש, ישי, אבימי, מענדי בריל, ישעיהו בריל, אורי לוי וכמובן מוטי הלר ואהרון זאב ברונשטיין.
ואפילו ראיתי את דבורה קוטובסקי (למרות שאני חסום ברימון;)).

• הוסף לסימניות
היה כיף לפגוש את כל החברה האלופים
פגשתי את ג'קי ירחי, שי קיש, ישי, אבימי, מענדי בריל, ישעיהו בריל, אורי לוי וכמובן מוטי הלר ואהרון זאב ברונשטיין.
ואפילו ראיתי את דבורה קוטובסקי (למרות שאני חסום ברימון;)).
וואו! פגשת הרבה...
אבימי, איפה היית? התגעגנו...

• הוסף לסימניות
אני ידעתי שאתם שם רק על פי כרטיסי הביקור....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה