עולם כמנהגו נוהג
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אשמח שיעלו לפה.
תודה רבה
תודה רבה
0527111777
אני לא רואה שהם באים לפתור את משבר הדיור בינתיים זה אחד המשרדים היחידים שעוד אין לא תוכנית אפ' למשרד התקשורת יש כבר ושם איןכל הכבוד סוף סוף יש כאן אנשים שבאו לפתור את מצוקת הדיור בצורה חכמה ולא פופוליסטית.
יש להם תוכנית הם לא חייבים לעשות רעש בתקשורתאני לא רואה שהם באים לפתור את משבר הדיור בינתיים זה אחד המשרדים היחידים שעוד אין לא תוכנית אפ' למשרד התקשורת יש כבר ושם אין
אני לא רואה שהם עושים משהו ההגרלות של מחיר למשתכן רק ירדיש להם תוכנית הם לא חייבים לעשות רעש בתקשורת
ואחר כך כולם יצאו עליהם על ענין החרדים
אני לא רואה שהם עושים משהו ההגרלות של מחיר למשתכן רק ירד
יש כמות מכובדת של למעלה מ6,000 יח"ד אחרי זכייה במכרזים שמוכנים להגרלות. חבל שהם לא מכריזים רשמית על מועד ההגרלה הבאה.בשביל הגרלות צריך מכרזים וכרגע יש פחות יזמים שניגשים למכרזים
כלומר עם בקרית גת לא יהיו הצעות לא יהיה על מה לערוך הגרלות
בגלל זה צריך שר וזה מה שהוא לא עושהבשביל הגרלות צריך מכרזים וכרגע יש פחות יזמים שניגשים למכרזים
כלומר עם בקרית גת לא יהיו הצעות לא יהיה על מה לערוך הגרלות
תודה על המובאה, אני אכתוב את תגובתי בעדינות (אגב, אני אישית הייתי אצלו פעמים רבות וזה כלל לא מוזכר, כנראה שלא הכל מדווח, חבל זה היה מוריד את האחוזים של פגישות בנושאי גור):כתבה שפורסמה (כמובן ממבט חילוני עוין )
אבל רואים בה חלק מהצעדים שגולדקנופף עשה
תכלס משהו אחד כן צודק שם שאין לא עדין שום תוכנית להוריד את יוקר הדיור ואין ההגרלותתודה על המובאה, אני אכתוב את תגובתי בעדינות (אגב, אני אישית הייתי אצלו פעמים רבות וזה כלל לא מוזכר, כנראה שלא הכל מדווח, חבל זה היה מוריד את האחוזים של פגישות בנושאי גור):
אין סיכוי שכתב חילוני יידע את מה ששום חרדי סטנרדטי, ואפילו חסיד גור רגיל, לא יודע: איזה חסיד גור מעורב באיזה מחלוקת וכו'.
מישהו, שמכיר את גור טוב טוב מבפנוכו, הכי טוב שאפשר, וכנראה עזב אותה, שיתף פעולה עם כתב שמאלני להכפשת הציבור החרדי כולו, כנראה בגלל חשבון פנימי שכולנו מנחשים מי ומה.
איני נוקט עמדות במחלוקות פנים חרדיות, ויש לי חברים טובים בשני הצדדים, אך להלשנה הזו יש רק שם אחד:
ב-ו-ש-ה!!!!
אתה ב-ו-ש-ה!!תכלס משהו אחד כן צודק שם שאין לא עדין שום תוכנית להוריד את יוקר הדיור ואין ההגרלות
זה בושה!!!!!!!!!!!
איפה זה?הוא פרס בפני תוכנית מדויק
לא הבנתי מה הקשר אליו שאין הגרלות?איפה זה?
מה זה ?
אין ההגרלות חצי שנה
לא נעים להגיד זאבאלקין היה יותר טוב וזה כואב מאד
זו תוכנית שמותר לפרוס רק בפני @דני דנינו ?אתה ב-ו-ש-ה!!
אתה לא נותן לו אפילו יום אחד של חסד!!
מאז שהוא נהיה שר אתה יושב ומטנףפה!!
אין שום שר שיכון שיכול להציג תוכנית דיור בכזו מהירות
מה גם שאני אישית דיברתי איתו והוא פרס בפני תוכנית מדויקת
אז בבקשה תפסיק לטנף!!!
חבל מאד שמשרד השיכון לפחות לא יוצא בהודעה רשמית לגבי תאריך ההגרלה הבאה.לא הבנתי מה הקשר אליו שאין הגרלות?
לוקח זמן עד שהתוכניות שלו מגיעות לידי הגרלות!!
וחוץ מזה יש עוד רעיונות חוץ מהגרלות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים