פרטי לבוש שונים- למכירה

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי כמה דברים שהביאו לי מחו"ל והם קטנים. אשמח למכור אותם במחיר עלות:

1) נעל סנדל מידה 29 (צריך רגל מידה 28) - 180 ש"ח
2) נעל סירה בצבע שחור של vennetini יכול להיות לבת/לבן- 220 ש"ח
3) 2 סרפנים של NEXT בצבע צהוב מידה 5,6 לדעתי הם טובים על ילדה בגיל
4-5 - 100 ש"ח כל אחד
4) שמלה שרוול קצר ג"כ מ NEXT במידה 5- לילדה בת -4 70 ש"ח

אם זה מעניין אותך
אפשר לשלוח למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>. ואשלח תמונה.

• הוסף לסימניות
תראי תמונות אז נוכל לראות אם אנחנו רוצים

• הוסף לסימניות
קודם כל, היתה לי טעות (עכשיו התעדכנתי שהנעלי סירה עלו יותר והמחיר שלהם הוא: 240)
אני מצרפת את התמונות. (הנעלי סירה בצבע שחור, פשוט לא מצאתי תמונה בצבע שיש לי)
לגבי הסרפנים אין לי תמונה כי אני נתיבית ואין לי את NEXT אולי בהמשך אני אבקש ממשהי לשלוח לי.

קבצים מצורפים

• נעל- סנדל.jpg
    KB 6.4 · צפיות: 15
  • venntini.jpg
    1,010 ביטים · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אני מדגישה- הנעל בצבע שחור

קבצים מצורפים

• venntini.jpg
    KB 116.2 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה