עזרה פרטי מוסר באתר אגורה

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לפרטי מוסר באתר אגורה
אם משהו יכול להעלות לי כאן אני ישים את הקיור
תודה מראש

• הוסף לסימניות
עדיין רלונטי?

• הוסף לסימניות
תודה.
צריכה את הפרטים של זה-
אשמח שתכתבי פה ועדיף למייל SOFIT.PROG בג'ימייל

• הוסף לסימניות
  • משתמשת זו בחרה שלא להציג טלפון או כתובת דוא"ל. ניתן ליצור קשר באמצעות כפתור שלחו מסר.

• הוסף לסימניות
תודה.
צריכה את הפרטים של זה-
אשמח שתכתבי פה ועדיף למייל SOFIT.PROG בג'ימייל
שלחתי לה מסר

• הוסף לסימניות
@ואן גוך @פילפילון
אתן עדיין יכולות לראות פרטי מוסר?
אם כן אשמח שתרשמו לי למייל lemaanshmo2 בג'ימייל
את פרטי המוסר של זה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
@ואן גוך @פילפילון
אתן עדיין יכולות לראות פרטי מוסר?
אם כן אשמח שתרשמו לי למייל lemaanshmo2 בג'ימייל
את פרטי המוסר של זה
תודה רבה
יש רק מסר.

• הוסף לסימניות
אני צריכה פרטי מוסר באתר אגורה
אם יש מישהו שיכול לבדוק, יעזור לי מאוד!

• הוסף לסימניות
אני צריכה פרטי מוסר באתר אגורה, מישהי יכולה לבדוק לי? ממש יעזור לי!

זה הקישור:
לארון הזה
1676758452206.png

• הוסף לסימניות
מקפיצה, מישהי יכולה לשלוח בשבילי מסר?

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
כבר שלחו בשבילי..

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
כבר שלחו בשבילי..
אני צריכה פרטי מודעה. מישהו יכול לעזור? אני ממש אשמח כי זה פריט שנצרך לי מאתר אגורה.תזכו למצוות
זה הקישור וטלפון
1900-724-724 קוד גישה: 78593

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה