מידע שימושי פריביוטיקה חלבית! שימו לב!!!

• הוסף לסימניות
לקחתי היום כדור פריביוטיקה של חברת סופהרב ביחד עם ארוחת הצהריים, בשרית.
עכשיו פתאום אני רואה לתומי שכתוב עליה חלבי...:( :(
שימו לב לבדוק
עריכה: בהכשר העד"ח מצוין זה פרווה! (ההבדל שאין את פטנט היהלום, כנראה קשור לציפוי)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אני שמתי לב פעם שהפרוביוטיקה שאני לוקחת כבר תקופה היא חלבית, ולא ידעתי לשמור 6 שעות מבשרי.
באמת מצווה לפרסם שצריך לבדוק!
יש פרוביוטיקות פרווה גם,
ואם זה חלבי זה חייב הכשר טוב! כי זה יכול להיות גם בעיות של בשר וחלב ועוד...

• הוסף לסימניות
גם אני שמתי לב פעם שהפרוביוטיקה שאני לוקחת כבר תקופה היא חלבית, ולא ידעתי לשמור 6 שעות מבשרי.
באמת מצווה לפרסם שצריך לבדוק!
יש פרוביוטיקות פרווה גם,
ואם זה חלבי זה חייב הכשר טוב! כי זה יכול להיות גם בעיות של בשר וחלב ועוד...
קצת הלם..
החלטתי לקרוא מה יש על הפריביוטיקה דרך האתר,
ושם ראיתי שזה חלבי, והתבאסתי..

הלכתי לארון
אותה הצנצנת בשינוי אדרת
בהכשר העד"ח זה פרווה!!!
אהה מתקנת פה את טעותי, נושמת לרווחה, וכן ממשיכה לפקוח עין על מה שקונה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שמתי לב שיש לפחות 3 סוגים
1. בכשרות מהודרת
2. בכשרות לא ברורה אבל עם האות K שזה כנראה אומר כשר.
3. בלי שום כשרות בכלל.

וכל אחד ישאל את הרב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה