למישהו יש את ההופעה המלאה ביומיים האחרונים בבריכת הסולטן ?
גפן - התנצל בפני הציבור על משפטי העבר שלו.
הם שרו כמה שירים - יש למישהו?
מסכיםלא ברורה ההחלטה בנטפרי לחסום, ובתחנות החרדיות לא להשמיע את אביב שר "מי האיש החפץ חיים"
כאילו הם מחליטים לנו איזה זמר ראוי ואיזה לא
לא ברורה ההחלטה בנטפרי לחסום, ובתחנות החרדיות לא להשמיע את אביב שר "מי האיש החפץ חיים"
כאילו הם מחליטים לנו איזה זמר ראוי ואיזה לא
תרשו לי לחלוק עליכם מכל וכל!!!מסכים
צריכים לבדוק כל דבר לגופו של שיר ולא לגופו של זמר
לפני שיחסמו את האשכול תסכים לי לשאול אותך - איזה מושגים מה מושגים ביקשו לשמוע שיר, ואיזה ילד בן 10 שומע רדיו בכלל.יקבל מושגים על זמרים חילוניים לגמרי
הוא ראוי, מאד.אתה לא יודע למה הוא לא ראוי?
ושירים ירודים של זמרים חרדים שמה שמחבר אותם לחרדיות זה כיפה זעירה עד בלתי נראית זה כן בסדר?תרשו לי לחלוק עליכם מכל וכל!!!
זה שאני או אתה שומעים שירים טובים של זמרים פחות,
זה לא אומר שתחנת רדיו חרדית יכולה לקחת על עצמה אחריות שילד בן 10 יקבל מושגים על זמרים חילוניים לגמרי, למרות שהשיר הספציפי הזה הוא בסדר....
חברים יש פה אחריות....
הילד התמים ששומע שיר- ממש ממש טוב...לפני שיחסמו את האשכול תסכים לי לשאול אותך - איזה מושגים מה מושגים ביקשו לשמוע שיר, ואיזה ילד בן 10 שומע רדיו בכלל.
אני לא קובע מי זה חרדי, אני רק אומר שהטיעון שהוא "חרדי" בגלל שהוא חובש כיפה זעירה זה לא טיעוןאתה לא תקבע מה זה חרדי ומה זה לא מי שמצהיר על עצמו שהוא חרדי ומניח תפילין זה לא כמו אתאיסט..
למה לא ? אם הוא מחשיב את עצמו ככה.?אני לא קובע מי זה חרדי, אני רק אומר שהטיעון שהוא "חרדי" בגלל שהוא חובש כיפה זעירה זה לא טיעון
לא הבנתי את השאלה.....ושירים ירודים של זמרים חרדים שמה שמחבר אותם לחרדיות זה כיפה זעירה עד בלתי נראית זה כן בסדר?
חרדי זה לא מי ש"מחשיב את עצמו" לכזה, ממש לא.. אולי מגדירים אותו ככזה אבל הוא לא כזהלמה לא ? אם הוא מחשיב את עצמו ככה.?
אני חושב שצריכים להגדיר מחדש את מה שמשמיעיםלא הבנתי את השאלה.....
זה שיש בעיה אחת,
צריך להוסיף עוד?
אתה צודק!
ישנם זמרים חרדיים שגם הם לא היו ראויים להכנס לפלייליסט,
אבל זה שהנושא הזה נפרץ, לא נותן לגיטימציה להרחיב את הפרצה...
זהו אני לא אגיב פה עוד כדי שהאשכול לא ינעל...
מייל שלך?חסום בנטפרי![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים