כללי פריהנד, משו שלא ידעתי - - -

• הוסף לסימניות
רגע לפני שאין כבר פריהנד על המחשב,
גיליתי משו - - -

מכירים את המסך שעולה עם הפעלת התוכנה?
זה שאנחנו מחכים יפה עד שיעלם והתוכנה תעלה?

אז זהו שהיום גיליתי,
שזה סתם בשביל הפרסומת,
תקישו רווח והחלון יעלם - - -

אפעם לא מאוחר ;)

• הוסף לסימניות
לא יצא לך להשתמש בפריהנד אף פעם? כי זה קיים עוד מגירסא 5 (ואולי 3) (לפני 12 שנה בערך...) אבל אף פעם לא מאוחר לדעת.
והמלצתי לכל מי שיש פריהנד על המחשב היא לא! להסיר את הפריהנד כי הוא ממש יכול לעזור מידי פעם. ולכל שונאי הפריהנד-לפני 12 שנה בערך זו היתה התוכנה היחידה הנורמלית והמובילה לגרפיקה ועימוד בשיתוף עם פוטושופ (שהיתה בחיתוליה ללא שכבות עדיין) אילוס' היתה ממש בהתחלה ובכלל לא בכיוון של להתחרות עם פריהנד. אז בבקשה-בור ששתית ממנו מים-אל תזרוק בו אבן.

• הוסף לסימניות
יצא, ועוד איך - - -

עשיתי עליה דוקטורט - - -
ניראה לי שאלה היה כלי שלא הכרתי.

אבל את זה פשוט פספסתי ;)

• הוסף לסימניות
היי, את זה שהיא השאירה אותו על המחשב עד היום... זה נקרא לזרוק בו אבן?:)

• הוסף לסימניות
רגע, רגע, לא תקפתי את בלה בלה. יש לי הערכה רבה אליה ולידע שלה. אם תשימו לב פניתי לכולם ולא אליה. (היא גם כתבה במפורש שהיא לא הסירה אותה).בקשר לאבן ביטאתי התנגדות לרוח הכללית הנושבת נגד פריהנד. מי שמכיר את פריהנד לעומק והוא גרפיקאי עוד מהתקופה שפריהנד שלטה ללא עוררין, יבין את דבריי שבאו להגן על תוכנה "זקנה" ששרתה אותנו בכבוד בימי שחרותה.

• הוסף לסימניות
בחלונות מקליקים עם העכבר על החלון והוא נעלם.

• הוסף לסימניות
לפריהנד מוקצה מקום של כבוד בהרד דיסק שלי, היא עוזרת לי לעיתים במשימות פשוטות כשלא בא לי לחכות לאילוסטרייטור הכבדה עד שתואיל להפתח.

• הוסף לסימניות
כולי כבוד והערכה לפריהנד, אהבתיה עד מאד... ועדיין. עדיין לא התחברתי לאילוס וכל השאר. אבל העולם מתקדם ואיאפשר להשאר שם מאחור. אני עובדת על מק. והמערכת הפעלה שלו פשוט לא מכירה תפריהנד. איןמצב להעלות פריהנד על מערכת הפעלה 10 ומעלה. יש לי אפשרות להעלות את המערכת הפעלה הישנה יותר על המחשב, אבל זה לוקח לפחות רבע שעה עד שזה עולה ואז ברוב המקרים היא פשוט נטרקת באמצע ללא הודעה מוקדמת. כבר התרגלתי לעשות שמירה בפרינד כל דקה, שתיים. יש לכם רעיון, אולי מנסיון איך בכל זאת אפשר להקל על ההתאקלמות בתכנות החדשות? אני עושה לפעמים עבודות רק בפוטושופ, אפילו מודעות עם טקסטים, רק כדי לא להסתבך שם באילוס..

• הוסף לסימניות
אולי זה רק אצלי אבל אחרי שפעם אחת ניסיתי את הרעיון והתפלאתי הוא לא נותן לי להנות שוב ומיד נפתח התוכנה בלי ה'פרסומת'. (גם לאחר כיבוי והפעלת המחשב מחדש).

• הוסף לסימניות
לרונצ-
השתמשתי-כמוך-בפריהנד וזילזלתי מאוד באילוסטרייטור, עד שיום אחד פשוט גיליתי את יכולותיה המדהימות בכל מה שקשור לצבעים ואפקטים (בהם מאוד אהבתי להשתמש והייתי בתיסכול מהפריהנד שהיה מעוות את האפקטים בהגשה לדפוס) וזה מה שגרם לי להתחיל להתמודד עם האילוסטרייטור. פשוט עברתי בכוח. בהתחלה היה קשה, אבל בעצם הפקודות הבסיסיות מאוד דומות (גם אם לעיתים במילים שונות העיקרון אותו עיקרון) המימשק גם כן שונה אבל זה גם עובר כשמתרגלים. אפשר לקנות ספר לתגבור הלמידה. אבל צריך הרבה אימון זה לוקח זמן אבל שווה. האילוסטרייטור היא תוכנה מדהימה ביכולותיה, ועד היום אין לי ספק שיש לי עדיין מה ללמוד אבל אפשר לומר שהשתלטתי עליה לא רע בכלל. כדאי לך מאוד לתפוס אומץ ולקפוץ למים. במיוחד לאור עבודותייך היפות שעושות הרבה שימוש בצללים ותאורה, שקיפויות ומעברים. בהצלחה ובהנאה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה