דרוש מידע פריחה אחרי קורונה

• הוסף לסימניות
כותבת עבור חברה.
האם למישהו יש מידע איך אפשר להתגבר על פריחה שנסחבת כבר חצי שנה, מאז שעברתי קורונה.
כעת אני חיה על כדורים שלא טוב לקחת אותם מעל 2-3 ימים, וגם זה לא תמיד משפיע מעבר לכמה שעות.
כבר בדקתי אלרגנים וכו'. זה לא אלרגיה.

אשמח לעזרה על כל רעיון

• הוסף לסימניות
כותבת עבור חברה.
האם למישהו יש מידע איך אפשר להתגבר על פריחה שנסחבת כבר חצי שנה, מאז שעברתי קורונה.
כעת אני חיה על כדורים שלא טוב לקחת אותם מעל 2-3 ימים, וגם זה לא תמיד משפיע מעבר לכמה שעות.
כבר בדקתי אלרגנים וכו'. זה לא אלרגיה.

אשמח לעזרה על כל רעיון
תלוי אם זה אחרי חיסון....

• הוסף לסימניות
ללא חיסון. מאז ועד היום.

• הוסף לסימניות
היה לי גם.... פריחה עם גירודים חזקים.
להקלה על הגדר שמתי אורה קרם (על דעת עצמי, בלי חווד רפואית...)
אבל בסופו של דבר מרפאה הומאופטית הביאה לי תרופה הומאופטית נגד קורונה וככל הנראה זה מה שעזר. פשוט עבר
לקח לי כמה חדשים להבין שזה בגלל הקורונה, כי זה התחיל קצת לפניה.
עד שקראתי שזה נקרא תסמין מנבא קורונה. זה מגיע לפעמים לפני...

• הוסף לסימניות
אבא שלי גם סובל נורא מפריחה מזעזעת חצי שנה אחרי קורונה
הרופא לקח לו ביופסיה כדי לדעת מה מדובר
אם יש פתרונות, אשמח לדעת

• הוסף לסימניות
יש פתרון לפריחה אחרי חיסון? נשמח לקבל רעיונות
מציק ברמות מטורפות בעיקר בלילות
רופא עור נתן אנטי הסטמינים שלא עוזרים
גם לי היה פריחה אחרי חיסון.
זה משהו מוכח שזה מהחיסון?

• הוסף לסימניות
לא מוכח
הרופא טוען שאין קשר
אך התחיל מיד אחרי החיסון...

• הוסף לסימניות
לי יש גירודים בגוף מאז הקורונה...קצת נחלש אך עדיין קיים ומציק מאד. הבדיקות תקינות, אשמח גם לשמוע מה אפשר לעשות.

• הוסף לסימניות
היה לי גם.... פריחה עם גירודים חזקים.
להקלה על הגדר שמתי אורה קרם (על דעת עצמי, בלי חווד רפואית...)
אבל בסופו של דבר מרפאה הומאופטית הביאה לי תרופה הומאופטית נגד קורונה וככל הנראה זה מה שעזר. פשוט עבר
לקח לי כמה חדשים להבין שזה בגלל הקורונה, כי זה התחיל קצת לפניה.
עד שקראתי שזה נקרא תסמין מנבא קורונה. זה מגיע לפעמים לפני...
אפשר פרטים של ההומאפטית?

• הוסף לסימניות
הבת שלי עם קורונה
ופתאום כבר שבוע אחרי שהתגלתה חיובית
ניהיה לה פריחה בגוף.
יש קשר?
ואם כן מה ניתן לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה