עזרה פריחה בצואר

• הוסף לסימניות
התינוקת שלי בת חצי שנה סובלת מפסח האחרון
מפריחה בצואר והאזור מסביב
כמו"כ גם בכפלים של הרגליים
רופא משפחה טען שזה אטופיק
טיפלנו בקורטיזון ובאנטיביוטיקה
חלף אך חזר שוב
ניסינו משחות שונות אך ללא הועיל
אם למישהי יש נסיון בטיפול שהועיל
נשמח מאוד לתגובתה

תודה

• הוסף לסימניות
אני לקחתי את הבת שלי לרופא עור מומחה לילדים, והוא אמר לרחוץ כל יום חמש דק' באמבטיה חמימה עם שמן בלנאום מותאם לתינוקות, בלי סבון כלל כי הוא מייבש את העור. מעבר לזה להקפיד כל יום, לפחות פעם ביום, וכשחם מאוד אפילו כמה פעמים ביום, למרוח משחה. כמו לדוג': ליפיקאר (יקר אבל מעולה מעולה) יש גם אקווזום, צטומקרוגול (למען האמת רשום לשימוש מגיל 3, אבל הרופא שהתייעצתי איתו אמר שאין בעיה גם לתינוקות קטנים. בכל אופן תשאלי את הרופא שלך אם את מעוניינת) ולצוואר ולפנים הוא נתן לי אלידל, שזו משחה עם מרשם ללא קורטיזון, למריחה פעם ביום למשך 30 יום. חוץ מיזה להקפיד שלא יהיה לה חם מכיוון שאטופים סובלים מחום מאוד.
באמת הקפדתי על כל מה שהוא הציע וראיתי ב"ה שיפור ניכר! וזה אחרי תקופה ארוכה שניסינו המון דברים ולא עזר.
אבל שוב, לפני שאת קונה משחות וכאלה, להתייעץ עם הרופא האישי, עדיף אם יש רופא עור ודווקא לילדים. אם תרצי רופא עור לילדים מומלץ בירושלים אכתוב לך.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אחיינית שסבלה מדבר דומה והרופא אמר לה להפסיק חלבי ועבר כליל.
כמובן כמובן לשאול רופא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה