פריחה 2

• הוסף לסימניות
פריחת השקד בבנימין

קבצים מצורפים

• DSC_5977.JPG
    KB 713.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מדהים אין מילים
כל כמה שניות אני פותחת לראות את הצבעים זה גם HDR נכון??

• הוסף לסימניות
אואה!
הפרחים כמעט קפצו לי מהמסך אל הידיים, מרהיב!

• הוסף לסימניות
לגמרי מתחשק להריח את המסך :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;958990:
מדהים אין מילים

זה באמת מדהים, אבל לא נראה לי שזה HDR,
למה נראה לך שזה כן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;958990:
מדהים אין מילים

ממש לא hdr
תמונה אחת ללא עריכה

• הוסף לסימניות
טוב אולי זה באמת מחוסר ידע
אבל היה נראה לי בגלל שגם השמים צבעוניים וגם הפריחה בצבע מלא אולי זה רק עריכה של חיזוק צבעים בפוטושופ למשל????

ואם לא הבנתי אז למה בדיוק צריך HDR בתמונות מסוימות (טוב לא נסבך אותכם ולא נעצבן אותכם אחרי שהנושא עבר פה כבר חרישות לאורך ולרוחב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;959053:
אבל היה נראה לי בגלל שגם השמים צבעוניים וגם הפריחה בצבע מלא אולי זה רק עריכה של חיזוק צבעים בפוטושופ למשל????

ואם לא הבנתי אז למה בדיוק צריך HDR בתמונות מסוימות (טוב לא נסבך אותכם ולא נעצבן אותכם אחרי שהנושא עבר פה כבר חרישות לאורך ולרוחב)

כפי שכתבתי בתגובה הקודמת, התמונה ללא עריכה
הצבעים העזים הם תוצאה של צילום בתאורת שמש ישירה
וגם הציפויים שיש על עדשות רחבות (מאוד)
ועל הדרך גם החשיפה כאן עושה את העבודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;959053:

HDR זה כאשר חלק מהתמונה בהיר משמעותית מחלק אחר בתמונה, בצורה שהמצלמה לא מצליחה לגשר עליו.
פה זה לא המצב (חוץ מהשמש, אבל היא אכן שרופה). אלא השמיים בערך באותה רמת הארה של הפרחים. איך? כי גם על הפרחים יש אור שמש חזק. נדמה לי שזה אור אחורי, אבל מאחר והפרחים כ"כ דקיקים ובהירים - האור האחורי מאיר אותם כמו אור קדמי בערך, ולא הופך אותם לצלליות.

• הוסף לסימניות
הזווית כאן קצת מטעה
אין פה אור אחורי.... השמש נמצאת מאחורי
זה צולם עם 8 מ"מ

• הוסף לסימניות
משגע!!!
אם זה היה לרוחב הייתי מבקש רשות לשמור לרקע לשולחן עבודה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;959140:
הזווית כאן קצת מטעה
זה צולם עם 8 מ"מ
איך השמש מאחוריך, כשרואים אותה בתמונה?

• הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;959140:
הזווית כאן קצת מטעה
זה צולם עם 8 מ"מ
זהו, התלבטתי אם זה המצב, כי היה נדמה לי שיש אור קדמי על הפרחים (אפשר לראות את ההבדל בין אור קדמי לאחורי, אבל בגודל הזה לא הייתי בטוחה), ובאמת רואים שזה צולם באולטרה-אולטרה-ווייד...

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה!!!!
צבעים יפיפיים!

• הוסף לסימניות
מרהיב!

• הוסף לסימניות
אחת התמונות!
זווית גאונית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה