• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• DSC_5845.JPG
    KB 883.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הלואי היתה לי כזו בענק בסלון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafdefet;956223:

זה לא משהו שאי אפשר לעשות.. את יודעת

• הוסף לסימניות
איפה יש כזה מקום מופלא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;956515:
איפה יש כזה מקום מופלא?
הגזמת. ארץ ישראל מלאה במקומות כאלה.
מה שמיוחד פה זה הקומפוזיציה.
תמיר, יופי של פריים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;956521:
הגזמת. ארץ ישראל מלאה במקומות כאלה.
מה שמיוחד פה זה הקומפוזיציה.
תמיר, יופי של פריים.

צודקת.
ראיתי בארץ ישראל הרבה עצים פורחים וגם הרבה פרחים צבעוניים, אבל עץ פורח בתוך שטיח כל כך צפוף של פרחים, בלי לראות אדמה בכלל- לא ראיתי כל כך הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafdefet;956223:

אחרי שתבקרי באתר של תמיר, נראה לי שתרצי תמונה אחרת בסלון....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;956525:
צודקת.
ראיתי בארץ ישראל הרבה עצים פורחים וגם הרבה פרחים צבעוניים, אבל עץ פורח בתוך שטיח כל כך צפוף של פרחים, בלי לראות אדמה בכלל- לא ראיתי כל כך הרבה.
כנראה לא היית בוואדי המדהים שלנו (שם זה צולם). כשאני נוסעת להורים שלי אני רואה הרבה כאלה, אז לא הרגשתי שזה מיוחד. :)

• הוסף לסימניות
האמת היא שאני כבר כמה שנים חולם ומחפש עץ שקדיה בודד
בלי עצים סביבו, ממש כמו העץ הזה.

היום בבוקר תו"כ נסיעה וטיול רגלי ראיתי מרחוק אותו עומד לבדו
ועל פריים כזה לא מוותרים כ"כ מהר

רבקה, התמונה הזאת לא מהנחל שלנו
זה מהוואדי מתחת חרשה, ליד הכפר :)

• הוסף לסימניות
תמונה תמונה!
מבטאת בדיוק את העונה.

נסעתי השבוע בתח"ץ ליד עירי וקנאתי בכל בעלי העגלות הפרטיות שיכולים פשוט לעצור את הרכב בשוליים ולהיכנס לטבע הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;956611:
האמת היא שאני כבר כמה שנים חולם ומחפש עץ שקדיה בודד
בלי עצים סביבו, ממש כמו העץ הזה.

היום בבוקר תו"כ נסיעה וטיול רגלי ראיתי מרחוק אותו עומד לבדו
ועל פריים כזה לא מוותרים כ"כ מהר

רבקה, התמונה הזאת לא מהנחל שלנו
זה מהוואדי מתחת חרשה, ליד הכפר :)

וואלה. טוב, אותם מראות. והאמת היא שלא טעיתי, זה גם בתכלס אותו הוואדי, לא? (כלומר, זה המשך של אותה הזרימה. אני טועה?)

• הוסף לסימניות
יופי של פריים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה