תנו לי ביקורת פריחת הלפתית ראיתם פעם ?! ✿✿ מחזה נדיר

• הוסף לסימניות
טעימה ממסע שתיעדתי עבור ארגון "אהל שרה".
שגם נתן לי מבט אל חייהם של אוכלוסייה מיוחדת שלא הכרתי.
אנשים ייחודיים שמביאים שמחה, אהבה וצחוק לעולם.
5M8A8172-Edit.jpg
5M8A8794-Edit.jpg
5M8A8826.jpg
5M8A8863-Edit-2.jpg
5M8A8782-Edit.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ואוו מדהיםםם!

##כבר לא יודעת להבדיל מה אמיתי ומה בינה מלאכותית :eek:

• הוסף לסימניות
וואו, הראשונה מושלמת.
המתנת שהעופות יתמקמו או שזה קרה בפוקס? (מצד אחד, הם בדיוק במקום. מצד שני, כמה זמן אפשר להשאיר אנשים עם הידיים למעלה?:unsure:)
ועוד שאלונת, הצבעים הבהירים של ההרים באופק זה בעריכה או שככה הראות הייתה באותו זמן?

• הוסף לסימניות
וואו הראשונה פוסטר!!

• הוסף לסימניות
המתנת שהעופות יתמקמו או שזה קרה בפוקס? (מצד אחד, הם בדיוק במקום. מצד שני, כמה זמן אפשר להשאיר אנשים עם הידיים למעלה?:unsure:)
:sne: מאז שהבינה המלאכותית נכנסה לחיינו אל תאמין לאף תמונה !
(מאז ומעולם צילום היה שקר שהתפקיד שלנו הצלמים להציג את השקר הכי יפה)
ובתמונה הזאת הכל אמיתי חוץ מהעופות שנוספו ע"י בינה מלאכותית
ועוד שאלונת, הצבעים הבהירים של ההרים באופק זה בעריכה או שככה הראות הייתה באותו זמן?
זה לא עריכה ככה זה היה

• הוסף לסימניות
ואוו מדהיםםם!
תודה !!
##כבר לא יודעת להבדיל מה אמיתי ומה בינה מלאכותית :eek:
בעיה קשה
בכול אופן כל התמונות אמתיות שזה אומר לא שינתי רקע
כן הוספתי אלמנטים קטנים כמו ציפורים בתמונה הראשונה ומנורה בתמונה השנייה ופס הפרדה של הכביש בתמונה השלישית

• הוסף לסימניות
ואו מהמםם
לוקיישינים משגעים ותמונות מטריפות!
ממש יפה!

כן הוספתי אלמנטים קטנים כמו ציפורים בתמונה הראשונה ומנורה בתמונה השנייה ופס הפרדה של הכביש בתמונה השלישית
את האמת האמת... מיד בהתחלה הציפורים והמנורה היו נראים לי קצת מודבקים. הפס הפרדה נראה מעולה.
את הציפורים אולי הייתי טיפונת מטשטשת..

• הוסף לסימניות
את האמת האמת... מיד בהתחלה הציפורים והמנורה היו נראים לי קצת מודבקים. הפס הפרדה נראה מעולה.
את הציפורים אולי הייתי טיפונת מטשטשת..
אני גם חושב ככה
אחרי שהעלתי את התמונות פחות התחברתי לאלמנטים שהוספתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה