כללי פריטים הנמצאים בדפי אב נעלמים לי בעת סגירת הקובץ לpdf

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה דחופה:

עיצבתי חוברת של 104 עמודים צמודים
שעיצובם מתבסס על 2 דפי אב שיצרתי
עד כאן הכל בסדר בזמן העריכה.
אבל כשאני מייצאת את הקובץ לpdf לעמודים בודדים,
בחלק גדול מהעמודים לא מופיעים לי הפריטים מדפי האב :confused:
חלק מהעמודים האלה שייכים לדף אב A והרוב לדף אב B
אני עוברת על כל התפריטים וכל ההוראות ולא מוצאת פתרון לבעיה הזו...

אשמח לעזרה דחופה - אני מתעכבת על סגירת הקובץ הזו כבר מלא זמן....

הערה- כשסגרתי את הקובץ וסימנתי -spreads - הכל יצא בסדר גמור!

תודה מראש למסייעים!

• הוסף לסימניות
לרוב הבעיה הזו קיימת כאשר יש אובייקט שמתפרס גם על צד ימין וגם על צד שמאל של דפי המאסטר. או שיש גרופ על אובייקטים שנמצאים גם בצד ימין וגם בשמאל.

שימי לב האם הבעיה מתרחשת דוקא כאשר יש בתוך כפולה אחת מאסטר מסוג אחד לצד ימין\שמאל ומאסטר מסוג אחר לצד שמאל\ימין
אינדזיין לא יודעת להתייחס היטב להחלת מאסטר שונה לכל עמוד בכפולה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים,

לטובת הכלל: לאחר קריאת הקישור שנתן אריאל, הבנתי שיש באג באינדיזיין, במיוחד כאשר יש כפולות עמודים בדפי האב - ויש עיצוב הפרוס על 2 הדפים או אפילו זולג מעט מדף אחד לצמוד לו.

אחד הפתרונות הפשוטים שהביאו שם - זה להעביר את הפריטים בדף האב הבעייתי לשכבה חדשה נפרדת או לחלק את הפריטים הפרוסים ל-2 יחידות שכל אחד מהם בדף נפרד, ואכן זה עבד...

• הוסף לסימניות
זה מה שהסברתי לעיל.
אבל מעניין אותי האם הבעיה הייתה אצלך גם במקרה שכל הכפולה הייתה באותו מאסטר?

לפי הידוע לי זה רק במקרה שצד אחד הוגדר במאסטר אחד והשני במאסטר אחר [כמו שכתבתי לעיל]

• הוסף לסימניות
האם באמת היו לך קבצי אינדיזיין שעשית להם פלייס בתוך קובץ אחר?

• הוסף לסימניות
GOLDRING - אצלי כל הכפולה היתה באותו מאסטר (דף אב)
היו לי 2 כפולות שכל זוג הוחל על דפים אחרים

אריאל - לא הבנתי את שאלתך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה