דרוש מידע פריטת עשרות אגורות

• הוסף לסימניות
יש לי כמוית מטבעות של עשרות אגורות וחצאים
איפה אפשר להחליף לשטרות?

• הוסף לסימניות
תשלמו במכולות קטנות (בר-כל, נתיב החסד וכו')
רק תתאמו מראש עם מנהל הסניף

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי מכונה של פועלים שנקראת דן חסכן או משהו כזה וזורקים בפנים את כל האגורות וזה מפקיד לחשבון. אבל אין אותה בכל מקום.
ב. ישנם סופרים עם תשלום מזומן בקופות עצמאיות, כולל אגורות. אפשר לעשות את הקנייה עם האגורות.

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי מכונה של פועלים שנקראת דן חסכן או משהו כזה וזורקים בפנים את כל האגורות וזה מפקיד לחשבון. אבל אין אותה בכל מקום.
נראה לי שבתחנה המרכזית בירושלים

• הוסף לסימניות
אני מחפש לפרוט כמות אדירה של מטבעות מכל הסוגים
מגיע ליותר מ 5000 ש"ח
מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה עמלה על כל 1000 מטבעות
זה יוצא המון כסף

• הוסף לסימניות
הרבה חנויות (מכולות בעיקר) ישמחו לפרוט לך
מנסיון
אני אישית פורט קבוע בחנות מסוימת ע"פ בקשתם ותמיד מבקשים ממני להביא עוד

• הוסף לסימניות
בדרך כלל במאפיות ישמחו לקבל, לפי משקל.

• הוסף לסימניות
אני אורז לשקיות של 10 ₪ ורוכש איתם בעיקר בשישי בצהריים (שאז עיקר הצורך).
נראה לי מסובך קצת בסכום כל כך גדול יקח לי שנים ועד אז יהיה לי עוד פעם את הסכום הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה