כללי פריימייקר 2015 Framemaker תומך עברית!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1936547:

אגב, זה גם אומר שאתה יכול פשוט ללחוץ על continue, ואחרי ההתקנה להפעיל מחדש את המחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1936729:
אני עדיין משחק עם זה. יש פה דברים שיכולים לחסוך המון זמן. וזה לא נראה לי יותר מסובך מאינדיזיין. אבל זה לא לספרים יפים, אלא לספרים כבדי טקסט, כאשר כל עמוד מעומד לפי מתכונת קשיחה. כך נראה לי.

מה ז"א מתכונת קשיחה
למה לא לעמד בזה למשל ספרי קודש עם הערות שוליים ב2 טורים כשהטקסט למעלה בטור אחד?
(עדיין לא הורדתי לבדוק אבל זו נשמעת תוכנה מעניינת)

• הוסף לסימניות
למה זה לא כלול בחבילה של מנויי הענן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1936821:
מה ז"א מתכונת קשיחה
למה לא לעמד בזה למשל ספרי קודש עם הערות שוליים ב2 טורים כשהטקסט למעלה בטור אחד?
(עדיין לא הורדתי לבדוק אבל זו נשמעת תוכנה מעניינת)

ככה עושה לי רושם. אבל לכאורה אפשר לעמד בזה הרבה דברים.

דבר אחד שאני לא מוצא בזה זה אפשרות למרכז שורה אחרונה של פסקה. אולי יש פתרון עקיף, או שאני מפספס משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1937478:
למה זה לא כלול בחבילה של מנויי הענן?

יש הרבה תוכנות של אדובי שלא כלולות ב-CC.

• הוסף לסימניות
עוד לא ראיתי שדנו פה בנושא, אז הנה: לפני כשבועיים פתאום שמתי לב שתוכנת פריימייקר של אדובי תומך עברית. הם הוציאו גרסה חדשה ב-2015.
יש חדשות מאז?
שווה להוריד אותה?
איך היא עובדת עם שני טורים?

• הוסף לסימניות
מאז אותה הודעה לא נגעתי בה. אולי מישהו אחר יכול לדווח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה